E2a

Hvordan du udfører grundlæggende cheerleading stunts

Du har set cheerleaders med ærefrygt i skolen og på tv

Du har set cheerleaders med ærefrygt i skolen og på tv. Ønsker du at blive en eller i det mindste, hvad de laver? Du er energisk, yndefulde, klar og charmerende. Disse er træk af en cheerleader. Alt du behøver at vide nu, hvordan cheerleaders udfører deres grundlæggende stunts.

Før du kan lære om, hvordan de grundlæggende cheerleading stunts er færdig, skal du vide, hvad du kalder de mennesker, der udfører deres dele i stunts.

Hvordan du udfører grundlæggende cheerleading stunts. Baser.
Hvordan du udfører grundlæggende cheerleading stunts. Baser.
  • Baser - De er cheerleaders, der giver den primære støtte til flyer under et stunt.
  • Flyer - Hun er cheerleader, der er kastet op i luften, mens du gør et stunt. Den flyer er ofte sagt som den, til hvem fokus stunt er rettet til, og også den person, der er i fare mest. Flyers brug fokus og kontrol for at undgå ulykker. Det er også vigtigt, at flyer tillid de andre cheerleaders.
  • Tilbage spot - Hun er cheerleader, der er placeret bag stunt. Det er dem, der hjælper flyers afstive eller hoppe ind i baser hænder. Det meste af den tid, de er dem, der fanger flyers.
  • Front stedet - Hun er cheerleader, der står i flyer front, der vil fange hendes ankler og stoppe hende fra at falde fremad.

Følg disse trin, og være i stand til at udføre følgende grundlæggende cheerleading stunts:

  • Skulder sidde - dette stunt er formentlig en af de nemmeste og mest almindelige cheerleading stunts. Tre cheerleaders er nødvendige: en base, spotter og flyer. I denne stunt, se dig selv som flyer. Sæt din bly fod på basens ben og sparke din anden fod rundt som base står op. Du sidder nu over basen skulder. Wrap dine ben omkring basen for at holde dig stabil. Løft dine hænder og danne en V derefter juble. Til afmontering, du kommer til at sætte dine arme lige og ben lige ud, og du vil blive trukket over hovedet på basen til en ren position.
  • L stand - Følg trinene i skulderen sidde stunt undtagen dig (løbeseddel), vil ikke sidde på skulderen af basen, men i stedet stå med din bly fod på basen ben. Du vil bringe dit andet ben op at danne et brev L. Benet du rejst, vil blive støttet af den anden side af basen. At afmontere, gøre en skulder sidde stunt og afmontere på samme måde som skulderen sidde.
  • Thigh stand - Du skal bruge to baser for at støtte dig denne gang. You (løbeseddel) nødt til at have stærke arme og stærke ben og rette op, så baserne ikke vil have en hård tid transporterer dig. De baser griber deres fødder, som du sætter din fod en ad gangen på hver bund låret. Baserne støtte dig ved at holde dine tæer og dit knæ. Du kan nu være i stand til at stå på deres lår. At afmontere grab hænderne på de baser og træde tilbage. Ved at gøre disse stunts, være forsigtige og har altid en prop, der er klar til at fange dig.

Du kan nemt gøre disse grundlæggende cheerleading stunts

Du har set cheerleaders med ærefrygt i skolen og på tv. Flyer.
Du har set cheerleaders med ærefrygt i skolen og på tv. Flyer.

Du kan nemt gøre disse grundlæggende cheerleading stunts. Grib din cheerleader outfit,, ringe til dine venner til at hjælpe dig og praksis. God fornøjelse!