E2a

Hvordan du kan genbruge brudt porcelæn og keramik keramik

Kina er en smuk og fin indstilling

Kina er en smuk og fin indstilling, der kan forårsage en vis frustration, hvis et par stykker af sættet er brudt. Må ikke blive frustreret, når du har brudt porcelæn eller keramik keramik. Du kan stadig bruge de resterende stykker. Også tænke på de forskellige ting, du kan bruge den ødelagte porcelæn for, så du kan genbruge det. Her er nogle ideer til dig at prøve.

Hvordan du kan genbruge brudt porcelæn og keramik keramik. Saml brikkerne sammen.
Hvordan du kan genbruge brudt porcelæn og keramik keramik. Saml brikkerne sammen.
  • Saml brikkerne sammen. Før du smider ud de stykker i skraldespanden, indsamle stykker først. Vær forsigtig, så du ikke bliver såret. Opbevar de stykker i en avis, hvis du ikke vil bruge det endnu. Hvis du er klar til at starte på et projekt, derefter skylles stykkerne første til at sikre det er ren. Dernæst smider ud de stykker, der er for lille og takkede.
  • Gør mosaik-projekter. En af de mest grundlæggende ting, du kan gøre med brudte porcelæn og keramik keramik er en mosaik projekt. Du kan lave en mosaik billedramme, en gryde eller en ramme for et dekorativt spejl i dit badeværelse. Du skal bruge det element, du ønsker at lim til knækkede stykker på og lidt lim. Gå online for at finde inspiration til dette projekt. Vær kreativ! Du kan lave smykker kasser, potter til planter eller et dekorativt stykke til din have eller stue.
  • Brug den i haven. Place medium bidder af de knuste porcelæn og bruge det til at dække jorden på dine planter. Dette vil hjælpe med at holde gnavere og andre små dyr fra at spise dine planter.
  • Lav en dekorativ hæk. En anden anvendelse af brudte keramik i haven er at linje er oppe på dit anlæg seng at gøre en dekorativ kant til dine planter. Det bryder op monotoni af jord og græs, og gør en klar afgrænsning til dit anlæg seng. Du kan også bruge den til linje sti eller gangbro i din have.
  • Gør smykker stykker. Udjævne de kanter og gøre det til et vedhæng. Du kan kæde brikkerne sammen for at lave et armbånd eller øreringe.
  • Brug den som en underkop til dine planter. Hvis du har nogle plader, der har chips på det, at du ikke ønsker at bruge mere på bordet, placere dine stueplanter på dem. Det virker fantastisk til at fange eventuelle overskydende vand eller snavs fra gryderne. Du kan gøre revnede skåle eller en tekop, der har mistet sit greb i små potter til dine urter.
  • Hæng den på væggene. Hvis du har en ujævn sæt, kan du stadig bruge de smukke stykker ved at hænge den op på væggen som kunst. Hvis du har forskellige mønstre, det tjener som et knudepunkt af interesse. En anden kreativ måde at bruge pladen er at omdanne det til et ur. Du skal blot købe et ur mekanisme og vedhæft den til pladen med et par værktøjer.

Uanset hvad du beslutter dig for at gøre med de stykker, skal du sørge for at håndtere det forsigtigt, slid de nødvendige handsker og andet sikkerhedsudstyr til at beskytte dig mod skårene og skarpe kanter. Med lidt kreativitet og opfindsomhed, kan du genbruge de stykker til noget sjovt, nyttigt og dejlige.