E2a

Hvordan du ændrer ford freestar bagbremser

De bageste bremser for 2004 Ford Freestar er stylet som rotor bremser

De bageste bremser for 2004 Ford Freestar er stylet som rotor bremser. Når du rammer bremserne, er rotorer bremsen og puderne på linie sammen for at stoppe bilen den måde du ønsker det. Nu gennem slid og ælde, vil disse bremseklodser snart miste sin effektivitet således, udsætter dit køretøj til højere køreveje ulykkesrisici. For at undgå eventuelle ulykker, vil du ønsker at udskifte dem så hurtigt som muligt. Antages det, at du har grundlæggende kendskab til bilindustrien, kan du faktisk købe udskiftning puder og ændre det selv. Her er nogle af de trin, du bliver nødt til at vedtage for effektivt at ændre de bageste bremsebelægninger af din minivan.

  • Fastgør forhjulene. Placer en sten eller kile på forsiden af hver af dine forhjul. Da du vil være jacking den bageste del af minivan op, vil du ønsker forhjulene at blive på plads.
  • Løsn møtrikkerne. Når forhjulene er sikre, pisk ud af din lug skruenøgle og begynde at anvende knofedt at løsne alle de lug nødder holder begge af de bageste dæk på plads. Fjern ikke lug nødder endnu, kun løsne dem.
  • Jack minivan. Få en hydraulisk alligator donkraft og placer det på bagsiden af den minivan langs rammen på bagsiden. Pump det at løfte minivan til den ønskelige højde. På dette tidspunkt, vil du ønsker at fjerne hver af baghjulene. Fjern alle lug nødder ved hjælp af din hånd og forsigtigt fjerne hjulene. Placer hjul og alle de nødder i et sikkert område, så du ikke mister dem, og så at det ikke vil genere dig, mens du arbejder på bremsen.
  • Tag bremseklodserne. At gøre dette, skal du fjerne bolt holder bremsekaliberen på plads og træk forsigtigt ud puden med hånden. På dette tidspunkt, vil du ønsker at rengøre caliper da det sandsynligvis vil være støvede og beskidte gennem konstant brug.
  • Smør. Find caliper slide stifter og smøre fedt på hvert ben. Du skal bruge hvid lithiumfedt da det er den type fedt anbefales til disse dele. Når dette er gjort, begynder at indsætte de nye bremseklodser til den position, hvor de gamle puder var. Sæt caliper tilbage på rotoren og fastgør den med bolten.

Gentage den samme proces med den anden side

Gentage den samme proces med den anden side. Når begge bremseklodser er blevet erstattet, geninstallere hjul og lug nødder. Forsigtigt bringe donkraften ned. Spænd alle lug nødder og pumpe bremserne til at tillade bremsevæsken at træde ind i billedet og smøre hele bremsesystemet.

Hvordan du ændrer ford freestar bagbremser. De bageste bremser for 2004 ford freestar er stylet som rotor bremser.
Hvordan du ændrer ford freestar bagbremser. De bageste bremser for 2004 ford freestar er stylet som rotor bremser.

For at teste, hvis bremserne blev erstattet korrekt, fjern stenen eller kile fra begge forhjulene og tage bilen ud på en prøvetur. På dette tidspunkt, sørg for, at du kører i et langsomt tempo just in case bremserne ikke virker.

Hvis processen er for meget for dig at håndtere, overveje alternativet med at bringe minivan til en butik og lade en mekaniker gøre det beskidte arbejde for dig. Der er ingen skam i det alligevel.