E2a

Hvordan at måle strikning masker

Kig på de sting, du i øjeblikket gør

Kig på de sting, du i øjeblikket gør. Er de løsere eller strammere end gennemsnittet? Tja, om svaret er løsere eller strammere, er det uden betydning. Én ting er dog sikker. Du er nødt til at ændre din nuværende strikning stil. Antallet af dine masker og de faktiske rækker per inch skal matche. Det er en strikkefastheden. Det er, hvad du behøver for at opfylde kravene til din strikning mønster. Her er nogle af de skridt, der kan sikre de rette strikkefastheden for din nuværende projekt:

 • Se vejledningen til din strikkeopskrift retninger. Det er, hvor du kan finde oplysninger om dit projekt strikkefastheden og den anbefalede størrelse til din strikkepind. Så læs den grundigt og følg de specifikke anvisninger så meget som du kan.
 • Prøv at se om du kan overholde strikkefastheden.
    • Få garn til dit projekt. Efter at bringe ud af din strikkepind (anbefalet størrelse). Derefter begynde at strikke. Dæk et kvadrat, omkring fem inches store.
    • Hold prøvefirkanten. Fortsætte ved at fastgøre den til en flad overflade. Du kan bruge en polstret bordplade, eller du kan stole på et strygebræt. Det er vigtigt, at du holder din prøvefirkanten pinned - forsvarligt. Men du nødt til at se ud. Du bør ikke strække den.
    • Fokus på din prøvefirkanten. Bemærk den første tomme span. Koncentrer dig om det faktiske antal masker og rækker, du har foretaget. Tælle dem. En almindelig lineal kan hjælpe dig med at måle span. Hvis du har en særlig strikkefastheden lineal, bruge det til en mere nøjagtig måling.
    • Bemærk dine resultater. Sammenligne dem med de strikkefastheden, der blev nævnt i din strikning projekt mønster. Hvis resultaterne er mindre end strikkefastheden krav udskifte strikkepind. Du har brug for en størrelse, der er et hak mindre. Hvis resultaterne er højere, udskifte strikkepind, også. Men denne gang, du har brug for en størrelse, der er et hak større.
    • Arbejde ud af en anden prøvefirkanten hjælp dit projekt garn og den nye strikkepind identificeret i det foregående trin. Gentag de foregående instruktioner i for at du kan fastsætte en passende strikkefastheden.
  Hvordan at måle strikning masker. Se vejledningen til din strikkeopskrift retninger.
  Hvordan at måle strikning masker. Se vejledningen til din strikkeopskrift retninger.

Hvorfor har du brug for at bekymre dig selv om strikkefastheden

Hvorfor har du brug for at bekymre dig selv om strikkefastheden? Er det virkelig så vigtigt? Tja, svaret er - ja. Hvis du ikke får at følge strikkefastheden til tee, er dit færdige produkt kommer til at have en anden størrelse. Dette kan være et problem, hvis du arbejder på noget, der er monteret (eller størrelse-orienteret) - måske en trøje. Selv hvis du er ikke dygtige med tal, finde ud af mulige problemer er nemt. For eksempel forventer din strikkefastheden dig at gøre omkring 15 masker for hver tomme. Efter at have vurderet, har du bemærket, at du gør 16 masker. Det kan synes for minimal til noget eller til at udløse en forskel. Men hvis du anvender simpel matematik, eller hvis du bruger din sunde fornuft, kan et sting per inch noget, et parti. Så skal du ikke tage dine chancer. Tjek din strikkefastheden og afslutte dit projekt - ifølge mønster og planen.