E2a

Hvordan at lave dine egne lerpotter

En lerkrukke kan bruges som vaser eller potte til planter

En lerkrukke kan bruges som vaser eller potte til planter. Det kan også være en indendørs dekoration eller i haven. Men de fleste især det anvendes i ovnen til at lave mad og forberede specialiserede retter. Nogle lerpotter er dyre. Undertiden puljen design er ikke den, du foretrækker. I tider som denne, kan du foretage en beslutning om at lave din egen lerkrukke. Her er de trin, hvordan du lave dine egne hjemmelavede lerpotter.

Hvordan at lave dine egne lerpotter. Få leret ud af kassen.
Hvordan at lave dine egne lerpotter. Få leret ud af kassen.
  1. Forbered materialer: sprayflaske med vand, spoon, tørt ler og akryl maling.
  2. Få leret ud af kassen, og varm det ved at gnide den frem og tilbage mellem dine egne hænder. Det er vigtigt at opretholde den runde form af leret til at fjerne eller minimere luftboble i leret. Hvis der er masser af luftbobler i leret det vil være vanskeligt at spole det at danne en gryde.
  3. Rul ler til at danne en lang reb. Dette vil være væggen i dit pot. Dens tykkelse eller slankhed vil beslutte, hvor tykke eller tynde væg i dit pot vil være. Længden af ler rebet bestemmer, hvor stor din pot er.
  4. Få den ene ende af ler reb og gøre en stram cirkel for bunden af din pot. Beslut dig hvor stor og tyk basen er, men du bør altid huske, at hvis basen er for lille og slank det kan ikke støtte potten, der er stor.
  5. Når basen er foretaget, tilføje og gøre væggen i dit pot. Basen skal være ret fugtig, når du tilføjer væggen i din pot. Put den ene ende af rebet ler på basen og spolen det op, indtil du rig størrelse og højde du ønsker for din pot.
  6. Polere din lerkrukke. Med brug af en sprayflaske, sprøjte puljen for at gøre det fugtigt, og let at polere.
  7. Brug en ske eller dine fingre til at flade kanten og kroppen af din pot. Ved at polere det, ville puljen ikke skjule eller falde fra hinanden. Glat potten ude og inde selvom nogle pot beslutningstagerne blot polere ydersiden.
  8. Tør potterne under solen.
  9. Male og designe ydersiden af potter, og tør dem igen under solen.

Gør dine egne lerpotter kan give tilfredshed

Gør dine egne lerpotter kan give tilfredshed. Din egen håndværk er forbedret, og kan bruges i dit eget køkken. Ved første det kan blive en hobby, men senere kan det blive en indtægtsskabende virksomhed. Når hele familien engagerer sig i denne form for interesse, den tid der forbruges sammen bliver det bedste bonding øjeblik med hver og alle.

Hvordan at lave dine egne lerpotter kan føje til ens viden for at gøre en god ting. Succesfulde forretningsmænd starter som små virksomhedsejere uden ansatte andre end deres egne familiemedlemmer. Afhængigt af, hvordan virksomheden er lykkedes, er det i sidste ende bliver store og ejerne kunne have den mest ønskede økonomisk frihed.