E2a

Hvordan at fastsætte tåget forlygter

Der er mange mennesker i dag

Der er mange mennesker i dag, der køber dyre biler, men ved intet om dem. De kører disse biler på grund af deres luksus og vise dem til verden, men når det kommer til hvordan det virker, ved de ikke, hvad de skal gøre. Så når forlygterne pludselig stoppe med at arbejde så godt, og de har svært ved at se hvad der er foran dem, fordi lysene er dugger, de straks køre den over til en butik for at få forlygterne udskiftes.

Mekanikken er ikke tilbøjelige til at klage

Mekanikken er ikke tilbøjelige til at klage, da de får flere penge ud af handlen, og de ved, at i sidste ende forlygterne vil simpelthen tåge op igen, og de mennesker vil være tilbage til et andet sæt. Det kan være alt sammen meget godt, hvis du har penge til at fastholde en sådan en unødvendig reparation job, men hvis du er på et stramt budget, ville du vide, at der er mere end opfylder øjet, når det kommer til tågede forlygter. Hundreder og atter hundreder af europæiske dollars er brugt til nye forlygter, da det eneste problem for de ældre er, at de dugger.

Hvordan at fastsætte tåget forlygter. Købe de nødvendige elementer.
Hvordan at fastsætte tåget forlygter. Købe de nødvendige elementer.

Denne artikel vil hjælpe med at skaffe en løsning uden at skulle tilbringe endnu en brøkdel af de penge, så hvis du er interesseret i at rydde op din tåget forlygter (som er meget muligt), derefter fortsætte med at læse, og de skridt vil gøre resten, så længe du Følg det:

  • Købe de nødvendige elementer. Alt du virkelig har brug for denne lille reparation projekt er en tusind-sandpapir, en gnide forbindelse (det er op til dig, hvad slags), og en simpel ren klud. Forestil dig, hvad du ville have brugt på helt nye forlygter, og derefter se på, hvor meget du bruger nu,-der er en stor forskel, og det er en beslutning, du sandsynligvis aldrig til at fortryde.
  • Ryd op tågen. Brug din tusind-sandpapir og gnid hele forlygterne, som er meget grundig. Du er nødt til at tage sig af tågen, så stop ikke før alle tågen i forlygterne er væk. Det bør ikke tage for lang tid (selvom det kan tage en smule indsats), i sidste ende, vil du have ordentligt fjernet tågen fra dine forlygter, men nu er du nødt til at tage sig af den lille bivirkning. Anvende nogle gnide forbindelse på din ren klud, og gnid de klare forlygter, så du kan buff det tilbage til sin oprindelige, skinnende tilstand.

    Hvis det ikke ser buffed nok for dig, så du blot tilføje mere gnide forbindelse til din klud og gøre det igen. Faktisk gør det så mange gange som du ønsker indtil forlygterne ser ud, som om de var helt nye.


Der er også andre måder at behandle tågede forlygter

Der er også andre måder at behandle tågede forlygter. Du kan købe et reparationssæt specifik for forlygter fra lokale auto dele butik (som vil gøre arbejdet lige så godt), eller måske hvis du ønsker dit lys til at se sit absolut bedste, kan du prøve en elektrisk buffer. Det er dyrere end bare at købe tusind sandpapir, men det er stadig værd at købe, da dit lys vil sandsynligvis tåge igen.