E2a

Hvordan at fastsætte en lækage fra bremse master cylinder

I årenes løb

I årenes løb, kan bremse hovedcylinder i bilen begynder at lække. Dette er sandsynligvis på grund af slitage under sin lange periode. Hvad der sker, er, at ventilerne, der findes i det indre af cylinderen begynder at lække som følge af konstant tryk. De fleste mennesker har en tendens til at udskifte hele cylinder i stedet for at reparere det at tro, at utætheder er svære at forsegle. For dem, der ønsker at spare et par bukke, vil du blive overrasket over at vide, at du kan forsegle lækager selv med en simpel kit til en bremse master cylinder, som du kan købe i de fleste bildele levering butikker. Her er nogle skridt til at få jobbet gjort. Disse vil omfatte fjernelse af bremse hovedcylinder, og forsegle det, og geninstallere det.

  1. Find bremse hovedcylinder. Det første skridt vil medføre finde bremse master cylinder i din bil. Dræb motoren på din bil og pop hætten. På førersiden på bagsiden af din bils motor, vil du bemærke, at der er en rund cylinder rundt med en 12 tommer omkreds. Dette kaldes bremse booster cylinder. Monteret ovenpå det bliver bremse hovedcylinder.
  2. Fjern bremse hovedcylinder. Nu hvor du har placeret den del, få et par skruenøgler og bruge disse til at fjerne bremsekabler sluttet til den. Løsn møtrikkerne fastgørelse stregerne på cylinderen med skruenøgler. Vær forsigtig med ikke at beskadige bremsekabler da du gerne vil forbinde disse, når du installerer den repareret bremse hovedcylinder senere. Når nødderne er løse, skal du placere nogle klude under bremse hovedcylinder. Dette vil absorbere bremsevæske, der skal rislende fra ledningerne og cylinderen. Når dette er gjort, lokalisere de to bolte der fastgør bremse hovedcylinder til motoren. Brug en skruenøgle til at løsne boltene. Når dette er gjort, fjerne boltene og tage bremse hovedcylinder ud fra motoren. Placer den på en ren klud på et bord eller arbejdsbord.
  3. Skil cylinderen. Tøm overskydende bremsevæske fra cylinderen specifikt findes i beholderenheden. Når dette er drænet, skal du bruge en skruetrækker til at fjerne enheden. Derfra kan du se en låsering, der holder stemplerne på plads. Dette er på bagsiden af enheden. Brug låsering tang til at fjerne låsen. Når dette er gjort, tag holdering, der holder ventilen. Du vil se dette, hvor reservoir enhed monteres typisk på. Herfra er alt hvad du behøver at gøre at tage stemplerne og ventiler ud af hoveddelen. Dette kan opnås ved at banke let cylinderenheden. Delene skal glide ud nemt.
  4. Udskift de dele med den, bremse master cylinder kit. Når alle de små og bevægelige dele inden i cylinderen er ud, bryde åbne cylinder kit du har købt og erstatte alle de gamle dele med nye. Geninstaller alle de dele tilbage på samme måde, som du fjernede dem. Husk at låse dem alle på plads med ringene, både fastholdelse og lås. Når dette er gjort, montere reservoiret enhed og test, hvis alle de lækager har været tilsluttet.

Hvis prøverne er tilfredsstillende

Hvordan at fastsætte en lækage fra bremse master cylinder. Find bremse hovedcylinder.
Hvordan at fastsætte en lækage fra bremse master cylinder. Find bremse hovedcylinder.

Hvis prøverne er tilfredsstillende, skal du geninstallere bremse hovedcylinder i dit køretøj, forbinde bremserør og give det en hvirvel. Du bliver nødt til at bløde det at kontrollere, om de reparationer du gjorde arbejdet. Kontroller bilens betjeningsvejledning om, hvordan at udlufte bremserne.