E2a

Beregn månedlige lån betaling af et nyt køretøj

At lære at budget dine penge, når du beslutter dig for at udskifte din gamle bil med en ny, er en kedelig ting at gøre. En smule beregning er forpligtet til at lande på en meget bedre beslutning.

Her er de trin, hvordan du nemt kan beregne din månedlige lån betaling for et nyt køretøj:

 • Se efter prisen på din gamle bil - søg efter byttepris for køretøjet, du sælger. Du ønsker måske at bruge internettet til lethed. Prøv at søge og sammenligne mere end én byttepris af din bil. Årsagen er, fordi de fleste mæglere vil forsøge at sænke værdien af din bil, så de kunne få en højere profit, når de sælger den igen. Fastsættelsen af prisen for din gamle bil er afgørende, da det efterhånden vil være en faktor, hvor meget du skal betale for din nye bil. En anden fordel ved handel-in er, at du ikke vil betale skat af det.
 • Søg efter det oprindelige start pris på din nye bil - finde prisen på det nye køretøj, du ønsker. Finde forskellige priser fra forskellige mæglere på den bil, du ønsker at have.
 • Søg efter forudbestemt gennemsnitlig procent (ÅOP) - se for virksomheder, der kan tilbyde dig den laveste gennemsnitlige procentsats. Dette vil bestemme den faktiske månedlige lån, som du skal betale. Med en forudbestemt ÅOP er vigtig, da selskabet ikke kan hæve din lånerenter længere. Bare sørg for at kontrollere, om den virksomhed, du vil anvende til er lovligt.
 • Settle på din ned betaling - en god finansiel planlægger kan hjælpe dig med at beslutte på, hvor meget du har brug for din ned betaling. Dette vil sikre, at du betaler en høj mængde uden at dræne dine økonomiske ressourcer. At have en god mængde af forudbetaling vil sænke den rente, du skal betale for på din nye bil.
 • Beregn din nye månedlige lån betaling - ved du, at du kan beregne din auto lån inden for et par sekunder? Den herlighed går til online lån regnemaskine. Der er mange hjemmesider, der rent faktisk kan beregne dette for dig i løbet af få sekunder. De vigtigste faktorer her er den pris, du skal betale, det antal måneder, du vil betale for det, rentesatsen og endelig værdien af bilen i slutningen af lånet. Jo mindre en bil mister sin værdi i løbet af lånet, jo mindre du vil betale. Dette er en god indikator for, at du skal gå efter biler, der holder deres værdi i lange perioder.
  Beregn månedlige lån betaling af et nyt køretøj. Se efter prisen på din gamle bil - søg efter byttepris for køretøjet.
  Beregn månedlige lån betaling af et nyt køretøj. Se efter prisen på din gamle bil - søg efter byttepris for køretøjet.

  Det er faktisk meget simpelt, og det kan spare dig for en masse tid og kræfter ved ikke at skulle gå ud af din måde bare for at finde disse selskaber. Denne måde, alt hvad du skal gøre, er at få de bedste tilbud fra en online-mægler, input dem i online lån regnemaskine, og det vil beregne dit køretøj lån betaling i en kort tid.