E2a

Sådan vælger du den rigtige dæk og hjulkombination

Er du på udkig efter en stor opgradering til din lastbil

Er du på udkig efter en stor opgradering til din lastbil, bil eller SUV? Opgradering af dæk og hjul kombination er en fantastisk måde at opgradere din baby. Men der er en hel masse mulighed for fastsættelse af hjul og dæk, som du finder dig selv at have problemer med at få den rigtige størrelse. Du er heldig, for du lige har snuble på en artikel, som vil hjælpe dig, hvordan du vælger den rigtige dæk og hjul kombination.

  1. Mål op. Kend diameter, bredde, bolt mønster, backspace og modregning af dit hjul. For dæk, kender tre tal: den dækbredde i millimeter, den anden bredde målt fra sidevæggen til dæksiden, når dækket losset og skærmformatet er højden af sidevæggen i procent af slidbanens bredde.
  2. Få den rigtige dæk og hjul kombination. Efter at have fået de rigtige mål, er du klar til det næste skridt. Stick med en backspacing og offset, der er tæt på din fabrik hjul. En overdimensioneret dæk vil komme i kontakt med fender godt, som det vender eller rammer store bump eller huller i vejen. Når din hjul har enorm backspacing eller offset, eller et dæk, der er for bred kan gnide på rammen, styretøj, eller hjulophængsdele forårsager dine dæk til at bære ud for tidligt eller svigt af komponenter. Faktisk eller forsøger at installere hjul med en backspacing eller forskydning, at alt for forskellig fra fabrikken setup kan forårsage de indvendige overflader af hjulet for at komme i kontakt med bilens ABS-sensorer, bremsecalipre og ophængsarme. Dette vil få dem til at bære tidligt. Disse komponenter og selve hjulene på din bil kan blive ødelagt, for ikke at nævne, at din kabinen vil begynde at gøre grimme lyde.
  3. Bekæmp trangen til at få hjulene med backspacing og offset, der er vej væk fra dine fabriksindstillinger. Den potentielle skader på dine hjul og andre dele af dit køretøj, som de kommer i kontakt med, er ikke værd at den øjeblikkelige glæde du kan stamme fra en cool bil, lastbil eller SUV. Forenklet sagt, vil en uforholdsmæssig stor offset hjul eller backspace få hjulene til at skade sig selv og de andre komponenter i dit køretøj det kommer i kontakt med.
  4. Pick ud lug nødder, der passer. Hvis du tror, du er færdig, når du er færdig få den rigtige dæk og hjul kombination, så tro om igen. Du skal bruge hjulmøtrikkerne at vedhæfte dine hjul til akslerne af dine køretøjer. Hvis du har opgraderet din dæk og hjul kombination, chancerne er de standard spørgsmålet fabrikken hjulmøtrikkerne du havde for de gamle vil ikke passe dit nye køb. Køb et sæt, der virker med dit hjul og komplimenter dens udseende.
Sådan vælger du den rigtige dæk og hjulkombination. Få den rigtige dæk og hjul kombination.
Sådan vælger du den rigtige dæk og hjulkombination. Få den rigtige dæk og hjul kombination.

Fordi den sidste ting du ønsker, er at eje et sæt, der ikke passer, eller som kan ødelægge din bil, er det en god ting du har lært, hvordan man vælger den rigtige dæk og hjul kombination.