E2a

Sådan foretages fejlfinding af en ford remote starter

Det er vinter

Det er vinter, og du ikke ønsker at gå ind i din bil, mens det er hundekoldt, hvad gør du? Du starter din bil inde fra huset og vente, indtil ovnen er varmet interiøret tilstrækkeligt. Hvad vil du gøre, hvis du træde ud og finde, at bilen ikke starte? Gå ikke i panik. Du behøver ikke at kalde en mekaniker endnu. Først skal du tjekke, om den eksterne starteren fungerer korrekt. Fjernbetjeningen starter er den lille enhed, der giver dig mulighed for at starte bilen og åbne dørene fra en afstand og med ingen nøgler. Denne artikel vil hjælpe dig med at fejlfinde de typiske problemer i en Ford remote starter og lave nogle mindre reparationer til at løse det.

  • Kontroller, om problemet er batteriet relateret. Måske bilen vil ikke starte, fordi det ikke bliver det signal, som blev pålagt at starte. Prøv at huske hvornår var sidste gang du ændrede batterierne i din fjernbetjening starter. Det vil også hjælpe, hvis du observere området fjernbetjeningen starteren. Hvis du har bemærket, at det er faldet markant inden funktionsfejl, kan det være tid til at udskifte batterierne. Ved hjælp af en passende størrelse skruetrækker, lirke halvdele af fob hinanden. Med en plastik pincet, ud tage det gamle batteri og rengør batterirummet med en pensel. Slot i det nye batteri. Sørg for, at du konsulterer den eksterne starterens manual for at få den rigtige type batteri. Sæt tilbage noget, du var nødt til at fjerne og presse de to halvdele af de fobs indtil de samles.
  • Tjek antenneledningen. Nogle gange kan en beskadiget antenne forhindre din fjernbetjening starter i at åbne dørene eller starte bilen. Gå over hele længden af tråden og sikre, at der ikke er brud, knæk eller rifter. Kontroller også, hvis wiren sidder ordentligt fast i den tilhørende slot. Hvis du ser eventuelle skader på ledninger, konsultere en mekaniker om at have det erstattet.
  • Hvis din bil starter, men derefter udsender fire bip derefter lukker ned, kan problemet være med tach indstilling. Tachometersignalet fortæller køretøjet for at frigøre dens starter, når køretøjet er startet. Hvis der er en fejl i dette system, kan du ikke være i stand til at starte din bil med fjernbetjeningen. At omprogrammere sit signal, bare gå til førersædet og lukkede døren. Sørg for at du spænde op, så du ikke kan høre sikkerhedsselen kime. Sæt nøglen i tændingslåsen og drej den til "On"-positionen derefter til "Off" position. Gør dette otte gange hurtigt efter hinanden. Kontroller, om dørene låst op og låst i overensstemmelse hermed. Tryk på en af knapperne der findes på din fjernbetjening startsnoren, og se, om låsen og frakobles igen. Sluk for tændingen. Kontroller, om fjernbetjeningen starteren fungerer korrekt igen efter tyve sekunder.
  • Tjek de andre wirings for eventuelle pauser og løse forbindelser. Hvis du er i stand til at starte din bil og derefter hører to horn bip før den lukker ned, kan problemet være i ledningsføringen. To bip betyder, at hætten ikke er lukket korrekt, eller bremsen bliver holdt nede. Kontrollér ledningerne til hætte kontakten og bremsen for eventuelle skader. Du bør også tjekke ledningen for nøgle forstand.

Sådan foretages fejlfinding af en ford remote starter. Kontroller, om problemet er batteriet relateret.
Sådan foretages fejlfinding af en ford remote starter. Kontroller, om problemet er batteriet relateret.

Hvis du allerede har tjekket alle de wirings, omprogrammerede tach indstillinger, og udskiftede batterierne i din fjernbetjening starter, og du stadig har problemer, er det tid til at bringe bilen til en Ford servicecenter. Desuden, hvis du ikke er i stand til at omprogrammere fjernbetjeningen på egen hånd, kan du enten kontakte den forhandler, eller har den person, der installerede remote start system tjek dit køretøj.