E2a

Sådan tilsluttes startkabler korrekt

Som en chauffør

Som en chauffør, er en af de mere almindelige problemer, som du bliver nødt til at lære at fejlfinde et dødt batteri. Dette er normalt en fælles begivenhed i løbet af vinteren eller i nærheden af sommertiden, når vejret bringer i et pludseligt fald eller stigning i temperatur. Eller måske du har forladt et tilbehør tændt, så som din dome lampe eller forlygter. Et afladet batteri vil gøre det vanskeligt eller måske umuligt at starte bilen.

I disse begivenheder, har en manuel eller standard transmission køretøj en fordel, fordi du kan skubbe starte dem og motoren vil vælte med den rette kombination af hastighed og gear. Men automatiske køretøjer bruger en momentomformer til at overføre magt fra motoren til hjulene, og du kan ikke bruge push-begynder at få motoren i gang.

Det er vigtigt at lære

Det er vigtigt at lære, hvordan man korrekt brug og tilslutte startkabler. Ellers kan forkert brug medføre eksplosioner. Eller du kan endda skade din bils indbyggede computer.

For denne instruktions vil vi henvise til bilen med det gode batteri som bil nr. 1, og bilen med den flade batteri som bil nr. 2.

Sådan tilsluttes startkabler korrekt. Drive bil # 1 så tæt på bil nr.
Sådan tilsluttes startkabler korrekt. Drive bil # 1 så tæt på bil nr.
 • Drive bil # 1 så tæt på bil nr. 2 som muligt, såsom deres forreste kofanger er tæt på hinanden. Men sørg for, at bilerne ikke rører på nogen måde, da det kan forårsage en kortslutning.
 • Sluk bil # 1 motor. Sæt begge til Park. Eller hvis enten er en manuel transmission bil, skal du indstille dem til neutral. Sluk alt tilbehør på bil nr. 1.
 • Tænd for air conditioning eller varmer på bilen # 2. Dette vil bidrage til at minimere eller absorbere noget chok, at en kraftig stigning i magten vil bringe til bil # 2 elektriske system.
 • Hvis bilen # 2 batteri ikke er no-vedligeholdelse type, åbne ventilationshætter, og dække dem med en ren klud. Du vil måske genopfylde batteriet med destilleret vand senere.
 • Tilslut de røde terminaler først. Brug den røde startkabel. Spænd den ene på det afladede batteri først, og derefter det røde terminal på gode batteri.
 • Næste, skal du tilslutte de negative terminaler. Tilslut først det sorte kabel på en umalet metaloverflade på bilen # 2 s motorrummet. Dette vil virke som jord. Tilslut den anden ende til den negative terminal på gode batteri.
 • Foretage en visuel inspektion af kablerne, at sikre disse er ikke løst på nogen måde.
 • Start motoren på bilen # 1. Let at træde på gassen for at øge RPM til omkring 1.500. På denne måde vil generatoren blive opladning af batteriet og giver nok spænding til at oplade bilen # 2 batteri øjeblik.
 • Start bilen # 2 motor. Så snart motoren starter, skal du slukke A / C eller et varmeapparat.
 • Lad begge motorer kører i cirka fem minutter, for at give den dødt batteri nok ladning.
 • Afbryd startkabler. Fjern først det sorte terminal på bil nr. 1, da jorden på bilen # 2. Fjern derefter det røde terminal på bilen # 2 og derefter det røde terminal på bilen # 1.

Bemærk, at bil nr. 2 sandsynligvis ikke vil starte eller motoren ville sputter ud, hvis batteriet er helt dødt. Vitaminindsprøjtning vil kun fungere, hvis der er endda en lille smule af ladekapacitet tilbage på batteriet. Også frosne batterier sandsynligvis eksplodere, når du forsøger at kickstarte bilen. For din sikkerhed, bær beskyttelsesbriller og handsker, når du arbejder på bilens elektriske system.