E2a

Hvordan til at sprøjte male din bildør

Normalt er hele karosseriet malet

Normalt er hele karosseriet malet, men der er tilfælde, hvor kun en del af en bil skal males. Uanset hvad årsagen til dette, sprøjtemaling bare en del af bilen er afgjort lettere og mindre tidskrævende end at male en hel bil. Den største vanskelighed ligger i at sikre, at malingen i dette område er foreneligt med en maling på resten af bilen. Endeligt, vil du nødt til at kende den korrekte procedure til opnåelse af dette. Hvis du ønskede at male netop din bil dør, for eksempel, du sørge for at følge disse trin:

Hvordan til at sprøjte male din bildør. Dette er den mest kritiske del.
Hvordan til at sprøjte male din bildør. Dette er den mest kritiske del.
  • Forbered bildøren. Rens det med sæbe og vand for at fjerne enhver snavs og snavs. Påfør en deglosser eller noget, der kunne tage sin gamle maling. Du er nødt til at starte med en ren og glat bil døren, hvis du vil have en glat finish. Efter deglosser, som regel det skal slibning. Dette vil fjerne enhver resterende plet af maling på døren. Brug grovere sandpapir først og derefter følge den med finere sandpapir. Fortsæt på at slibe overfladen, indtil den er ren og udseende splinterny. Fjern slibestøvet at se, om der er nogen buler eller ridser. Reparere disse med kit, før du starter maling job.
  • Dette er den mest kritiske del. Du skal være meget omhyggelig og detaljeret, når der dækker områder, som skal beskyttes mod spray maling. Hvis det er muligt, skal du afmontere døren fra bilen, som bør være let for veteranbiler. Moderne biler har imidlertid elektriske forbindelser i døren og tage det ud, er mere kompliceret. Kontakt din manual om dette. Men at spille det sikkert bare beskytte de andre områder, og du bør gøre fint.
  • Påfør primer maling. Dette er nødvendigt for at hjælpe bilens karosseri at absorbere spraymaling Påfør primeren som anvist byProtect andre dele af bilen. fabrikanten og lad det tørre helt.
  • Spray-male bildøren. Forbered spraymaling først som efter fabrikantens anvisninger. Sædvanligvis skal det rystes eller det skal blandes med andre elementer. Påfør malingen efter det. Hold spray oprejst og begynder at sprøjte på bilen døren. Anvende maling jævnt på overfladen. Vent til det første lag til helt tørre, før et nyt lag maling. Lad malingen tørre helt, hvilket kan tage omkring to dage.
  • Påfør bilvoks. Polér nymalede bil dør med din foretrukne bil voks. Fjern malertape fra de andre dele af bilen.

Spray male en bildør er typisk en opgave overlades til professionelle

Spray male en bildør er typisk en opgave overlades til professionelle. Men det ville ikke skade, hvis du giver dig selv en chance for at gøre det. Udover at spare et par bukke, vil du lære noget nyt, som vil hjælpe dig med at spare flere penge i fremtiden. Bare sørg for, at du gør dette sikkert ved at gøre jobbet i et godt ventileret rum. Hvis ikke, vil du blive kvalt med slibestøv og spraymaling, der kan føre til alvorlige helbredsproblemer. Bedre være sikker ved at følge de nødvendige forholdsregler før du starter maling job.