E2a

Hvordan læser man et dæk størrelse

Mens de fleste mennesker tror

Mens de fleste mennesker tror, at dæk kun banner deres mærker, behøver dæk faktisk indeholder oplysninger, der kan være relevante for dig og din glæde forlystelser. Dæk indeholder tal og bogstaver, der har deres egen tilsvarende betydning. Så du måske ønsker at kontrollere dine dæk ud og vide mere om deres specifikationer.

  • . Undersøgelse bogstaverne I første omgang, skal du først finde de to initialer: "M + S" Dette ville betyde, at dækket er lavet til at være i stand til at rulle på city sne eller mudder ganske nemt. Dog skal der udvises forsigtighed, da dette ikke er et underforstået, at dækket er lavet for enhver form for terræn, medmindre det er angivet.
  • Sammenlign andet bogstav. Kig på den næste initial. Et brev "P", hvilket betyder passager, ville betyde, at dette dæk er specielt fremstillet til personbefordring biler. Dette er dækkets mest almindelige i biler, som du ser langs veje og gader.
  • Kig på de tre numre. De tre numre 185 kan være anderledes end det antal på dine egne dæk. Disse cifre betyder, at den særlige dæk har et mål på 185 mm ved dækbredde. Dækbredden er målingen fra dæksiden udenfor op til den modsatte væg er udenfor.
  • Tjek de cifre efter skråstregen. Du vil se nummer 80. Det er billedformatet givet vedrørende højden og bredden. Højden er målingen starter fra dækkets indre periferi op til slidbanen top - delen ved overfladen, der rører vejen. Jo lavere dækkets billedformat er, jo kortere og bredere bliver det.
  • Undersøgelse af næste initial. "R" er for radialdæk. "B" betegner bælte bias dæk. Og "D" betyder krydslagsdæk dæk. Radialdæk har stærkere slidbaner mens bælte bias dæk tilbyde dig jævnere forlystelser og kontraktioner. Krydslagsdæk dæk, på den anden side, er mere effektive på rå terræn selv om de giver svage lag samt en svag slidbane.
  • Vær opmærksom på det sidste ciffer. Det sidste ciffer vil give dig med bilens fælgstørrelse. Hvis du ser 15, betyder det, at dit køretøj har 15 inches af fælg størrelse. Når en sælger beder om din dækstørrelse, dette er hvad der kræves af dig.
  • Vide, hvordan man beregner. Når du får den erstatning størrelsen på dine dæk, skal du gøre nogle beregninger. 205/50-15 ville betyde, at din dækkets slidbane bredde måler 205mm, dækkets højde er 50% større end dens bredde, og at din dæk ville passe på en 15-tommer fælge.
  • Konverter. Hvis du ønsker at konvertere denne måling til inches, bare dividere 205 med 25,4. Du vil få omkring 8,07 inches. Få 50% af dette resultat, og du har omkring 4,04. Multiplicer det med 2 og du får 8,07 igen. Tilføj det sidste ciffer i din måling, som er 15 inches. Så dit dæk er omkring 23 inches høj.

Hvordan læser man et dæk størrelse. . undersøgelse bogstaverne.
Hvordan læser man et dæk størrelse. . undersøgelse bogstaverne.

Hvis du har tøven, ville dækeksperter og sælgere altid være klar til at hjælpe dig, så det stadig anbefales at få deres ekspertise.