E2a

Sådan laver du din egen hætte scoop

Hætte skovl har at gøre med den bedste funktion af motoren af bilen

Hætte skovl har at gøre med den bedste funktion af motoren af bilen. Det hjælper luftstrømmen inde omkring motoren eller karburatoren af bilen, tillader luft at gå inde og cirkulere til at give yderligere kølighed, der er godt for motoren for bedre ydelse. Den definerer også udseendet af bilen så det ligner en muskel bil, som foretrækkes af de fleste bilejere.

Sådan laver du din egen hætte scoop. Forbered dine nødvendige materialer.
Sådan laver du din egen hætte scoop. Forbered dine nødvendige materialer.
  • Forbered dine nødvendige materialer. Sørg for, at de ting og værktøjer, du skal bruge er tilgængelige for at gøre en god og funktionel hætte scoop. Du skal bruge glasfiber stof, glasfiber harpiks, lille kværn, opskæring hjul, boremaskine, bor, nitter, nitte pistol, fabrik match maling, slibning hjul, markør, glasfiber harpiks aktivator, målebånd, sprøjtepistol og donor hætte.
  • Find de rigtige hætter. Først skal du have en ekstra hætte til at erstatte din eksisterende hætte. Du kan finde en fra nogle autobranchen shop. De kunne have genvundet hætter fra gamle eller dumpet biler. Bare sørg for at få noget, der stadig er i god stand og kan genbruges. Find den, der ville passe til din egen bil.
  • Skær hætten. Hvis du allerede har besluttet hvilken hætte du skal til at tage hjem derefter sin tid at tage den af eller klippe det fra sin krop. Tag kun emhætten, da det vil spare dig nogle penge. Marker den del, som du kommer til at tage ud (med brug af en markør), at gøre lige sider af pladsen. Derefter begynde at skære det ud. Du skal bruge din kværn og opskæring hjul til denne opgave.
  • Monter hætten. Nu passer i den nye hætte til din bil. Du er nødt til at sætte nogle hul på bagsiden af din donor hætte. Skær en trekant form på sine to hjørner. Dette vil gøre bukning lettere. Bøjes i ca 90 grader i sidevægge hætte skovl. Nu, måle væggene, der vil tjene som en base for den nye hætte, som du vil vedhæfte, og så lade det passer med din donor hætte. Sørg for, at det er centreret for et perfekt resultat.
  • Placer hætte skovl. Find din donor hætte scoop på det rigtige sted på bilen. Match det derfor lige ind markeringerne som du gjorde et stykke tid siden til at passe den godt. Så efter at positionere den korrekt, kan du nu anvende det fiberglastekstil gennemblødt til at forbinde de enkelte dele. Sted fiberglastekstil gennemvædet, og på den bageste del. Man kan anvende to strimler af det til at tilslutte donor hætten ind i sidevæggen af bilens hætte skovl. Udjævne eller udjævne overfladen af glasfibervæv. Påfør lige nok tykkelse til slibning væk overskydende stof til at give det den rigtige og passende facon.
  • Sand det. Lad glasfiber forbindelsen tørre. Lad det for omkring tyve-fire timer at tillade etableringen af de materialer, du har angivet på det. Nu kan du begynde at slibe det område, du har anvendt glasfiber forbindelse at genoprette eller opnå formen af hætte scoop. Brug elektrisk boremaskine og slibehjul at afslutte denne opgave. Løb langs en pap på hætten scoop at få formen af det til at matche det sammen for begge parter og område. Når alle sider og form er lig så du er færdig med slibning.
  • Male det. Forbered grundingsmaling at du bliver nødt til at anvende. Derefter blandes den farve, du vil sætte på hætten scoop, du er nødt til at matche det med farven på hele bilen. Eller du kan vælge enhver ønsket farve, du ønsker at anvende, hvis du planlægger at ændre farven på hele bilen. Brug en sprøjtepistol med kompressor til at male det. Dæk området med malertape eller papir for at undgå sprøjtning maling over på nogle steder, som ikke behøver at blive malet. Lave fire lag maling, mens slibning det lige efter den er tørret.

Ændring af hætte scoop af din bil kan forbedre din bils udseende. Held og lykke, og håber dette hjalp!