E2a

Sådan udskiftes en radio i en PT Cruiser

Selv om PT Cruiser fabrik radio er nok

Selv om PT Cruiser fabrik radio er nok, ville de fleste ejere ønsker at erstatte det. Måske radioen har en uoprettelig skade eller ejeren blot ønsker en ny model, der kan arbejde med moderne musikformer. Uanset hvad din grund er, at erstatte en radio i en PT Cruiser er nemt, så længe du gør det på den rigtige måde. Bedre blive vejledt om, hvad de gøre ved at følge nedenstående trin:

Sådan udskiftes en radio i en PT cruiser. Vurdere PT cruiser panelet.
Sådan udskiftes en radio i en PT cruiser. Vurdere PT cruiser panelet.
  • Sluk for PT Cruiser. Korrekt slukke installeret radioen først og derefter slukke bilen. I modsætning til andre biler, har PT Cruiser en enklere panel, der huser radio, klimaanlæg, og andre auto dele. Derfor vil erstatte radioen være lettere, fordi du vil fjerne kun færre auto dele til at fuldføre opgaven.
  • Vurdere PT cruiser panelet. Forskellige PT Cruiser modeller har små forskelle på panelet design. Men det tager kun et panel for at få adgang til radioen. Så det første, vurderer manipulation af dit PT Cruiser panel. Det er vigtigt, så du vil vide de ting, der bør fjernes for at tage ud for panelet.
  • Fjern dele, der kan komme i vejen for panelet. Disse dele kan omfatte klimaanlægget ventilationskanaler, drejeknapper og knapper. Vents er normalt sikret med skruer. Du skal blot løsne skruerne og ventilationshullerne vil være let fjernes. I mellemtiden kan knapper og drejeknapper tages af ved at vride, dreje og trække. Indsat de dele for at holde dem fra at miste.
  • Lirke ud panelet fra ringen. Brug en flad skruetrækker eller lignende ting at lirke ud af panelet. Du skal muligvis lirke ud panelet fra dets forskellige sider, så du helt kan fjerne panelet. Skjulte dele, slots, og stik vil blive afsløret efter fjernelse af panelet.
  • Skru PT cruiser radio. Der er normalt fire skruer, der holder bil radio. Sæt skruerne til side, så du nemt kan gendanne den, når du installerer en udskiftning radio.
  • Tag radioen. Træk radioen fra ringen. Du kan lirke det ud, også i tilfælde af, radioens beslag tillader det. Hvis radioen ikke kan fjernes, vurdere igen de dele, der omgiver den. Måske klimaanlægget og andre dele skal fjernes, før du kan få adgang til radioen. Der er radio-stik på bagsiden af radioen. Afbryd disse ledninger og tag radioens monteringsbeslaget. Indstil den gamle radio til side og forberede sig på at installere den nye radio.
  • Installer udskiftning radio. Sørg for, at radioen er kompatibel til PT Cruiser, så det vil passe perfekt. Fastgør radioen til monteringsbeslaget først og derefter forbinde ledningerne. Udskiftningen radio kan have en guide til hvordan du tilslutter ledninger. Følg guiden og derefter indsætte radioen til sit slot. Sikre sin monteringsbeslag med skruerne. Put andre auto dele tilbage til bilen. Du skal blot følge ovenstående trin i omvendt rækkefølge.

Test den nye PT Cruiser radio for at se om det virker perfekt

Test den nye PT Cruiser radio for at se om det virker perfekt. Hvis det ikke virker som forventet, måske stikkene blev sat i forkerte slots. Kontrollér igen ledningerne igen, og derefter tjekke manualen og vejledning. En professionel automekaniker kan altid bidrage til at rette enhver DIY auto reparation og vedligeholdelse fejltagelser.