E2a

Sådan udskiftes en magt spejl i en chrysler by og land

Manuel indstilling af vinkler på dine sidespejle er en saga blot

Manuel indstilling af vinkler på dine sidespejle er en saga blot. De fleste biler i dag er udstyret med motoriserede sidespejle, der tillader føreren at ændre deres vinkler med blot et tryk på en knap, normalt placeret inden for førerens rækkevidde. Men problemet med denne type sidespejle er, at når de bryder ned, er du nødt til at erstatte deres motorer med nye.

Den præcise måde at erstatte en strøm spejl forskellig fra bil til en anden. Denne artikel tackler hvordan du udskifter en magt spejl, specielt i en Chrysler Town & Country.

Sådan udskiftes en magt spejl i en chrysler by og land. Fjern de gamle el-sidespejle.
Sådan udskiftes en magt spejl i en chrysler by og land. Fjern de gamle el-sidespejle.
  • Fjern de gamle el-sidespejle. Den side spejle af Chrysler Town & Country er placeret på dens søjler og ikke på dørene. En trekantet panel dækker 3 bolte, der fastgør side spejle på køretøjet. Fjern denne trekantede panel med en trim pind eller en skruetrækker. Tag det roligt og sørg for, at den proces med at gøre, så du vil ikke skabe unødvendige og uønskede ridser på overfladen af panelet. Når du er i stand til at fjerne panelet, vil du finde 3 bolte, der holder den side spejl til søjle. Fjerne disse bolte. Hold sidespejl samtidig fjerne boltene for at sikre, at det ikke vil falde, når alle boltene er allerede ude.
  • Tag forbindelsesledningerne. Når du er færdig fjerner boltene på el-spejle, er næste skridt, at du skal gøre er at afbryde sine ledninger. Du skal blot trække ledningsnettet fra hvor det er sat. Når forbindelsesledningerne allerede er unplugged, skal du blot trække magt spejl ud af formen.
  • Køb den rigtige magt spejle. Sørg for, at hvad du køber, er den rigtige effekt spejl, der er, den ene foretaget for den model af dit land og by, da der er forskellige magt spejle specielt bygget til specifikke modeller af Town and Country. Du ønsker ikke at spilde din tid og penge i at købe en sidespejl, der ikke er kompatibel med din bil.
  • Installer din nye magt spejl. Hvis du allerede har taget den gamle side spejl ud, så du er færdig med den hårde del. Husk, at med at installere din nye power spejl, er du kun vende den igangværende hvordan du tog den ud. Først tilslutte ledning til stikkontakten. For at gøre dette lettere, husk stikket hvor du har frakoblet kablet til den gamle side spejl. Når du er færdig tilslutte forbindelsesledningerne, position spejlet på sin rette plads og skru de tre bolte i. Og endelig, skal du installere det trekantede panel eller dækslet ved at trykke det.

Husk, at sidespejle er knyttet til en bil som ekstra sikkerhedsforanstaltninger, da de giver en chauffør en større visning af siderne og bagsiden af en bil. Når dine sidespejle er brudt, ville du sikkert finde det vanskeligt at køre, da du ikke har en fuld visning af vejen. Unødvendigt at staten, har brudt sidespejle ikke få fast på deres egne. Sørg for, at din bil er fuldt udstyret med alle sikkerheds udtænker, som du helt sikkert ikke ønsker at kompromittere sikkerheden for dine passagerer.