E2a

Sådan udfyldes et dyr adoption

Der er to millioner hunde og katte i Europa afventer vedtagelse

Der er to millioner hunde og katte i Europa afventer vedtagelse. Dette tal stiger hvert sekund, medmindre du tager handling og vedtage et kæledyr i dag. Pet adoption er godt for din tilregnelighed, reducerer stress, nedsætter depression, tvinger dig til at udøve, hjælper dig med at få flere venner, holder ensomhed i skak, og giver dig ubetinget kærlighed. Den ædleste motivation af alt er, at du kommer til at spare et dyrs liv.

Når man overvejer dyr adoption, er det bedre at gå til et dyr husly end opdrætteren eller dyrehandel, fordi de førstnævnte giver dig adgang til at understøtte tjenester og en række af racer, der alle er spredte, kastreret, trænet og vaccineret.

For at fuldføre et dyr adoption, du nødt til at:

 1. Vælg og træffe beslutning om en ren eller en blandet race.
 2. Gør dit hjemmearbejde, før slippe af et dyr husly: Besøg hjemmesider specielt sat op til at fremme dyrs vedtagelse. Petfinder er et godt sted at starte. Steer klart af hjemmesider, bunke på floskler på deres beskyttede dyr som hvert dyr har unikke sæt af god og dårlig opførsel, som du bør vide med det samme. Hvis dette ikke tilfredsstille dig, kan du køre dine fingre gennem en telefonbog. Selv indkøbscentre gennemføre dyr adoption begivenheder, så er værd at se så godt. Kontakt dit dyr ly af valg og foretage undersøgelser om deres politik på kæledyr vedtagelse, herunder returnering et kæledyr, restitution, og bestemme en god pasform til deres kæledyr og vedtage hjem. Spørg om tilladelse til at komme og besøge med medlemmer af din familie.
 3. Spørg nogle mere og gøre dine runder. Når du kommer til dyret husly, dette er den perfekte tid til personligt spørge om vedtagelsesprocedurer og gå fra kennel til kennel. Tag noter, mens du interagerer med dyrene - adfærdsmønstre, ting som du bemærker første hånd, visuelle stikord som gøen, hale piske fra side til side, og generel Ansigt. Vær opmærksom på det fysiske set-up, miljø og tilstand dyreinternater og hvordan medarbejdere behandler dig, deres medmennesker stabsmedlemmer, og dyrene.
 4. Gå i dybden. Spørg ly om de kriterier og prøvninger, der er involveret i deres beslutning om at sætte et dyr op til vedtagelse, såsom bidende historie, fjendtlighed, genetik og hvis de nogensinde har sat et dyr til at sove - det sker - og det er uansvarligt at placere en urolig eller døende dyr op til vedtagelse.
 5. Spørg dyr eksperter. Deltag i animalske træningssessioner og tale med en træner, som du mener gør en god ressource / rådgiver om forhold vedrørende dyrenes adoption, den bedste og værre dyreinternater, sammen med, hvordan man vælger et dyr til vedtagelse. Du kan tage træner med dig på dine besøg på dyreinternater til prisen for en høring gebyr.
 6. Hold et åbent sind. Når du har identificeret din kandidat, bede om tilladelse til at have dyret taget ud af kennelen at interagere med dig. Gå efter en kort gåtur samtidig få at vide, din kandidat til vedtagelse. Prøv at klappe ham til at teste hans reaktion på dig, eller hvis han reagerer lykkeligt på din berøring.
 7. Spørg personalet, hvis du kan fodre ham. Vær på udkig efter bevogtning adfærd eller enhver form for aggression mod dig, når du forsøger at komme tættere på ham, mens han spiser.
 8. Spørg personalet er du kan give ham et stykke legetøj til at tygge på. Overhold den samme form for adfærd, som da han spiste.
 9. Spørg personalet, hvis du kan spille med ham. Se om han får meget aggressive i løbet af spilletid, og hvis han kan frigøre sig fra den aggression, når du stoppe med at spille med ham.
 10. Observere, hvis han reagerer på samme måde, han gør for dig og andre fremmede, der passerer. Hold et vågent øje med den måde, han reagerer på børn fleste især.
 11. Hvis du har foretaget et valg, og du har andre kæledyr derhjemme, så spørg husly, hvis du kan bringe disse kæledyr sammen for introduktion til det nye medlem af din husstand.
Sådan udfyldes et dyr adoption. Gør dit hjemmearbejde, før slippe af et dyr husly: Besøg hjemmesider specielt sat op til at fremme dyrs vedtagelse.
Sådan udfyldes et dyr adoption. Gør dit hjemmearbejde, før slippe af et dyr husly: Besøg hjemmesider specielt sat op til at fremme dyrs vedtagelse.

Nu er du klar til at underskrive adoptionspapirer og tage ham hjem til et helt nyt liv.