E2a

Hvad er en alfahan

Ved at observere de biologiske og sociologisk art af dyr

Ved at observere de biologiske og sociologisk art af dyr, vil man ofte konstatere, at der er en fremherskende medlem af pakken af gruppe og det er en han. Dette dyr er ofte den stærkeste af pakken og kan dominere de andre hanner og hunner i gruppen. Dette kaldes en alfahan.

En alfahan er den dominerende han af den særlige art af dyr

Hvad er en alfahan. Ved at observere de biologiske og sociologisk art af dyr.
Hvad er en alfahan. Ved at observere de biologiske og sociologisk art af dyr.

En alfahan er den dominerende han af den særlige art af dyr. Dette gælder for næsten alle pattedyr, såsom løver, ulve, hunde og endda mennesker. Alpha betyder én eller først, så det kan oversættes til nummer et mandlige.

I dyreriget er alfahan bestemt af den fysiske struktur af dyret

I dyreriget er alfahan bestemt af den fysiske struktur af dyret, såvel som dens vildskab, især i at engagere et andet dyr i kamp. For løver, som regel alfahan har den største manke eller er den ene med den største krop ramme. I naturen er det alfahan den mandlige dyr, der kan angribe og forsvare sit bytte fra andre indgreb dyr. Andre dyr af samme art er så naturligt tiltrukket af alfahan for beskyttelse. Hos dyr er alfahan valgt af hunnen som en kammerat, fordi den sikrer den biologiske videreførelse af arten. Ved at vælge den stærkeste mand, mener den kvindelige dens afkom vil også have den bedste fordel i naturen, og at alfahan vil være i stand til at beskytte hende og hendes afkom.

Andre hanner kan lejlighedsvis forsøger at teste fyrighed af alfahan at se, om han stadig har hvad det kræver at lede eller være alfa. Andre dyr kan engagere hannen i aggressive kampe. Vinderen i slutningen er det alfahan.

Menneskehandel

Menneskehandel, er der også en alfahan selv om det er mere subtil end i dyreriget. Der er flere stereotyper med dette billede, såsom en mand, der er en jock, spiller eller muskel bundet. Han er normalt den stærke, attraktive, karismatisk mand med stærke lederevner. Andre mænd og kvinder er naturligt tiltrukket af ham. Han er normalt fysisk stærk og høj og har en kommanderende tilstedeværelse. Han kan have en aggressiv personlighed. I dagens samfund, er det alfa han også en, der har penge.

Kvinder er tiltrukket af en alfahan

En alfahan er den dominerende han af den særlige art af dyr. I dyreriget er alfahan bestemt af den fysiske struktur af dyret.
En alfahan er den dominerende han af den særlige art af dyr. I dyreriget er alfahan bestemt af den fysiske struktur af dyret.

Kvinder er tiltrukket af en alfahan, fordi han udstråler en sådan maskulin styrke. Den evolutionære biologiske instinkt af den kvindelige er på arbejde, når hun er tiltrukket af alfahan. Det instinkt for at finde den stærkeste kammerat til at producere den stærkeste afkom og at have det bedste beskytteren og udbyder er indgroet hos kvinder.

Dog kan en alfahan være for dominerende til andre personligheder og kan ikke altid arbejder godt sammen med en gruppe. Bliver brugt til at være centrum for opmærksomhed og leder, en voksen alfahan på arbejdspladsen kan være uforskammet eller ulydig. Han kan ikke have mange mandlige ledsagere da andre hanner kan blive intimideret.

I dyreriget eller hos mennesker, har en alfahan attributter, der kan hjælpe sin gruppe eller samfundet. Dog skal visse forholdsregler holdes for øje, når der beskæftiger sig med ham.