E2a

Hvordan man kan tiltrække sommerfugle til en sommerfugl hus

En sommerfugl hus er et lukket område, hvor sommerfugle holdes

En sommerfugl hus er et lukket område, hvor sommerfugle holdes. De bruger disse huse for at beskytte sommerfugle fra det barske vejr, eller hvis de ønsker at holde dem væk fra dyr, der kan skade dem. Butterfly huse bruges også i avl forskellige former for sommerfugle. Butterfly huse kan komme som store kablede områder, eller de kan være så lidt som en fugl hus.

Nogle af de ting, der findes i sommerfugl huse er blomster og planter, træer, bark og mindre sommerfugl huse, der typisk lavet af træ. Du kan også tilføje andre elementer til at tiltrække flere sommerfugle.

Hvordan man kan tiltrække sommerfugle til en sommerfugl hus. Dekorere huset med lyse farver.
Hvordan man kan tiltrække sommerfugle til en sommerfugl hus. Dekorere huset med lyse farver.

Her er nogle tips, som du kan bruge for dig at tiltrække sommerfugle inde i en sommerfugl hus:

  • Dekorere huset med lyse farver. Det siges, at sommerfugle er tiltrukket lyse farver, som gul, rød og pink. Du kan bruge ikke-giftige maling og dekorere sommerfugl hus med blomster og andre tegninger til at tiltrække sommerfugle inde i huset. Du kan også male væggene inde i sommerfuglen huset, så sommerfuglene kan se på de lyse farver inde.
  • Plante blomster for at tiltrække sommerfugle. En anden ting, du kan gøre, er at plante nogle blomster og planter inde i sommerfugl hus. Der er mange blomster, der er i stand til at tiltrække sommerfugle. Nogle af de blomster, som du kan plante er aster, jordbær, kløver, mælkebøtte, blåbær, honningdug, tidsel og mange flere. Det er de blomster og planter, der kan give nektar for sommerfugle at fodre på. Husk at undgå at bruge pesticider på planten, da dette vil skade sommerfugle.
  • Placer sommerfugl hus i direkte sollys. Sørg for at hænge sommerfugl hus, hvor der er direkte sollys. Sommerfugle elsker sol, og du kan tiltrække flere sommerfugle, hvis du sætter huset på et område, hvor solen rammer hele formiddagen og eftermiddagen.
  • Giv sukker vand. Brug en flad skål og sætte sukker vand på skålen for at tiltrække sommerfugle. For at gøre sukker vand, alt hvad du skal gøre er at blande ¼ kop sukker til 1 kop vand. Opløs sukkeret er helt i vandet ved kogning det. Bagefter lad vandet bosætte sig og køle af i et stykke tid, før du sætter nogle på dyb tallerken. Du kan sætte det resterende sukker vand i køleskabet for at bruge det til en anden dag. Sørg for at tjekke fadet dagligt og erstatte det vand for at undgå mug fra formning.
  • Levere vand. Bortset fra sukker vand, er du også nødt til at give almindeligt vand for sommerfugle. Sæt det på en dyb tallerken og erstatte det vand dagligt.

Disse er nogle af de ting, du kan gøre for dig at tiltrække sommerfugle inde i en sommerfugl hus. Hvis du vil, kan du bygge en sommerfugl hus helt fra bunden, eller du kan købe et fra butikken. Husk at lade dine sommerfugle flyver frit engang imellem, så de kan udforske i haven og se efter en mage.