E2a

Hvordan man laver en knælere levested

Du har sikkert stødt på insekter, der synes at ligne græshopper. Lige når du har inched tættere at se på dem nærmere, vil du finde ud af, at de ikke er faktisk græshopper. De er knælere.

Den knælere er et insekt, der lever af andre

Hvordan man laver en knælere levested. Kend deres behov: Før du forsøger at skabe et naturligt levested for dem, skal du først vide, hvilken type habitat, der kan passe dem godt.
Hvordan man laver en knælere levested. Kend deres behov: Før du forsøger at skabe et naturligt levested for dem, skal du først vide, hvilken type habitat, der kan passe dem godt.

Den knælere er et insekt, der lever af andre, mindre insekter. Selv om dens udseende ligner mere den af græshopper, er de mere ofte forbundet med kakerlakker. Tilsammen er disse tre insekter er under samme slægt i dyreriget. En knælere kan være så kort som et par centimeter, og så længe flere inches. De har ofte camouflage at skjule fra deres fjender og spion på potentielle byttedyr. Hvis du finder dig selv meget glad for dem, kan du læse denne artikel, så du kan lære, hvordan du kan oprette en naturtype, der kan give næring til dem.

  1. Kend deres behov: Før du forsøger at skabe et naturligt levested for dem, skal du først vide, hvilken type habitat, der kan passe dem godt. Du skal kende deres behov og biologiske tilpasninger, der vil i høj grad påvirke den slags levested, hvor de kan bo. Definitely, behøver du ikke vil have dem til omkomme let på det sted, du vil oprette for dem. Informer dig selv med kritiske oplysninger om denne organisme, såsom insekter, de ofte spise og deres eksterne svagheder. At vide dette vil guide dig i at gøre levested for dem.
  2. Kend kravene i deres ideelle levesteder: For dem at leve sundt, skal du kende de specifikke kriterier for det ideelle sted, hvor de vil bo. Knælere kan bor typisk i ethvert sted, så længe det har god vegetation. Klimaet er heller ikke et problem. De kan leve i områder med tropisk eller varmere klima. Vær opmærksom på disse kvaliteter, så du vil vide, hvordan man opretter et levested for dem.
  3. Planter små frø rundt i området: Da vegetationen er vigtig, er det obligatorisk, at du giver mange planter i habitat. Disse planter også tjene som beskyttelse for dem. Planterne kan beskytte eller kappe dem fra fugle, der ofte øje dem til mad.
  4. Indrømme farven på levested til farven på praying mantis: Siden knælere forsøger at bevæge sig væk, ville det helt sikkert hjælpe hvis ikke helt holde sig skjult fra deres rovdyr, hvis du afstemme farven på levested til den dominerende farve insektet. Hvis knælere er primært farven pink, og derefter sat på nogle lyserøde blomster inde i habitat. Hvis det er usædvanligt høj og grønne farve, kan du sætte op mere græs til at fungere som sin skjold. Ved at gøre dette, kan du også hjælpe knælere forlænge dens levetid.

Hvis du er typen, der har denne beundringsværdige fortalervirksomhed for omsorg for dyrene, leder efter insekter absolut ikke vil komme som en overraskelse for andre mennesker. Insekter, som dyr, er levende organismer også, og de har alle brug for en anstændig husly til at leve og lege på. Den rolle dyr og insekter spille i opretholdelse af balancen i vores biodiversitet er meget afgørende, så det er også vigtigt, at du tager sig af dem. Husk indholdet af denne artikel, og du vil hurtigt finde dig selv på grund af megen pleje ikke kun knælere, men også til andre insekter.