E2a

Sådan at købe en hest og buggy

Hvis du bor i landdistrikter eller på landet

Hvis du bor i landdistrikter eller på landet, stedet er befordrende for et alternativ transport som en hest. Hvis du ikke er alt for opsat på at ride på ryggen af hesten, kan du få en buggy for dig at ride på. Denne beslutning om at købe en hest og buggy kan være lettere, hvis du bor i et område, hvor heste er en fælles transportmiddel. Din plads skal have de rette trafikforhold og der er store rum for din buggy at rulle igennem. Men der er steder som New York City, hvor heste og buggies anvendes som en turistattraktion. Andre betragter dem som en afslappende aktivitet i stedet for glæde ridning i en bil. Efter at have vurderet dit område og dets trafik, kan du begynde scouting for at hest og vogn du gerne vil eje. Her er hvordan du gør det:

Sådan at købe en hest og buggy. Læs videre bøger eller blade om, hvordan man passer en hest.
Sådan at købe en hest og buggy. Læs videre bøger eller blade om, hvordan man passer en hest.
  1. Læs videre bøger eller blade om, hvordan man passer en hest. Altid huske, at en hest er et levende dyr. Det spiser, drikker, sover og det bliver træt. Så vær sikker på at du er ordentligt informeret om hvordan man kan tage sig af det. Altid have en dyrlæge opført blandt dine nødopkaldsnumre. Du skal være ansvarlig nok til at vide, at heste brug for lægehjælp også. Det er tilrådeligt at lede efter en hest træner. Du kan altid bruge en professionel hånd i uddannelse din hest.
  2. Hvis der er en sele spor i nærheden af din plads, kan du besøge ved slutningen af et racing sæson at have en mulighed for at købe en forædlet standard. Nogle af de heste, der løb på pension tidligere at gøre plads til yngre hest, som kan modstå udholdenhed til at køre hurtigt. Disse heste har ikke kun brug for et nyt hjem, de er unge nok til at være til tjeneste for dig.
  3. Du kan købe en hest fra en avlsgård. Vær sikker på at medbringe en kyndig person til at undersøge hesten.
  4. Næste skridt er at købe en buggy. Da buggies er forskellige i størrelser og vægt, skal du vælge en, der er rigtige for dig og din hest. Den bedste til at få, er det en, der er den letteste. Dette vil gøre det muligt din hest til at arbejde effektivt. En anden ting, vil din hest være taknemmelige for dig for ikke at få en tung størstedelen for ham at trække.
  5. En anden ting at overveje at købe en barnevogn er prisen. Brand nye buggies kan koste for meget. Du kan vælge at købe fra en auktion butik eller Stalddørssalg brugte buggies. Med lidt reparation, kan det buggy ser god som ny.

Ridning en buggy trukket af en hest kan være en beroligende oplevelse

Ridning en buggy trukket af en hest kan være en beroligende oplevelse. Bare husk, at du skal tage sig af dem, så de kan fungere korrekt. Må ikke overforbrug dem og give dem den rette mængde hvile. En hest er ikke blot et alternativ transportform. En hest kan være en ven for livet. Tillad dig selv at obligation med ham, og du vil finde ud af, at ridning din buggy gør dig både glad.