E2a

Sådan at forstå de fakta om alufælge

Alufælge er hjul til biler

Alufælge er hjul til biler, biler, lastbiler og motorcykler, som er lavet af legeringen af magnesium og aluminium metaller. De er lettere end de stålfælge, der giver hastighed og forbedret styring af bilen. Alufælge bidrage til at mindske risikoen for bremse fejl, fordi det afleder varme fra bremserne. Det er en bedre varmeleder end den normale stålhjul.

Sådan at forstå de fakta om alufælge. Ulemper ved alufælge.
Sådan at forstå de fakta om alufælge. Ulemper ved alufælge.

Ulemper ved alufælge

Uden ordentlig forebyggende foranstaltninger, er alufælge ruster. Når det sker, vil det bevirke, at dækkene til at lække luft. Også, de er sværere at genoprette og få arbejde igen, når de er bøjet, selv om deres højere pris gør reparationer billigere end at købe en ny.

Produktion af alufælge er dyrere end at producere standard stålfælge. På grund af deres høje produktionsomkostninger, der alufælge ikke betragtes som standardudstyr på ikke-luksus biler. De markedsføres som valgfrie ekstra tilbehør eller som en del af en mere luksuriøs trim. Heldigvis, låsebolte, som er tilgængelige fra bilproducenter og bilforhandlere, forhindre tyvene i at stjæle alufælge. Når de anvendes, en af hjulmøtrikkerne bliver ude af stand til at kunne fjernes uden en speciel nøgle.

Fordele ved alufælge

Alufælge til passagerkøretøjer tjener et kosmetisk formål. De aluminiumsfælge er skinnende derfor ingen maleri eller hjulkapsler er nødvendige. De har indviklede mønstre, som gør føreren stolt af sit køretøj, måske give ham bedre køreegenskaber. Stålfælge på den anden side er nødt til at have malet stålfælge eller være dækket med plast hjulkapsler.

Siden 2000 har alufælge blevet tilbudt på subcompact og økonomi biler

Alufælge er hjul til biler. Fordele ved alufælge.
Alufælge er hjul til biler. Fordele ved alufælge.

Siden 2000 har alufælge blevet tilbudt på subcompact og økonomi biler. Dette har ændret sig fra nogle år siden, da alufælge var ikke fabriks frynsegoder på rimeligt prissatte køretøjer. De er inkluderet som standard gear på højere priser luksus eller sportsvogne.

Kvalitet alufælge

Producenter af alufælge bruger tid på at undersøge alt om alufælge. Der er alufælge til personbiler, lastbiler og motorcykler, der passerer gennem stive normer og Fundamentals af teknologien til forkromning. Der findes to typer af alufælge, galvaniseret og malet. Det elektropletterede har flere typer:

  • Høje lyse sorte alufælge
  • Høje lyse sølv alufælge
  • Fysik elektropletterede alufælge
  • Elektropletteret alufælge-kemiske, vakuum og kromatisk vakuum

Forkromet aluminiumsfælge er de dyreste. De har håndværksmæssig kvalitet og ekstra plating tid. Det er mere end kosmetik til en dyr bil og glans holder til mange års tjeneste. Ekstra tid og en længere plating cyklus er varemærker tilhørende overlegne producenter.

Alufælge give en ansigtsløftning til en bil

Alufælge give en ansigtsløftning til en bil. Selv økonomi biler kan nu få alufælge, fordi deres pris er meget lavere end de priser, nogle år tilbage. En bilejer kan vælge mellem malede eller galvaniseret alufælge. Hvis det er galvaniseret, krom færdig er den bedste løsning. Legering forchromning omfatter en multi-lag af metal. I de fire plade-processen, indarbejder det brugen af kobber, som har været mærket af kvalitet og lang levetid for dine hjul.