E2a

Sådan tilpasses et dashboard lys

Når en person køber et nyt køretøj

Når en person køber et nyt køretøj, lysene på instrumentbrættet er temmelig standard baseret på lager specs af mærke og model. Selvom dette ikke bør udgøre noget problem for de fleste mennesker, nogle mennesker betragter dette som noget, der bør ændres, ændres, og tilpasses. Lysene i instrumentbrættet kan være, at en enkelt tilpasning, der vil sætte ejerens personlige præg på bilen. For eksempel kan racing bil entusiaster ændre lager gul eller grøn farvet lys på instrumentbrættet til en dejlig neon blå eller orange for at skabe et billede af et mere moderne interiør for køretøjet ses hyppigst hos custom-racerbiler. Når dette er sagt, hvis du søger at tilpasse lysene på instrumentbrættet, er her nogle tips til at få dig i gang.

Sådan tilpasses et dashboard lys. Udskift lager pærer.
Sådan tilpasses et dashboard lys. Udskift lager pærer.
  • Fjern dækslet. Selvfølgelig vil du ikke være i stand til at erstatte lysene på instrumentbrættet, hvis du ikke gør eller ikke kan fjerne dækslet lavet af plastik først. Okay, den måde at fjerne dækslet vil variere baseret på mærke og model. Normalt vil vejledningen til dette indgå i bilens brugsanvisning dog, hvis vejledningen intetsteds findes, kan du enten kontakte producenten af køretøjet eller bringe dit køretøj til en mekaniker, der kan vise dig, hvordan du fjerner dækslet .
  • Udskift lager pærer. Tilpasningen af instrumentbrættet lys kan være så simpelt som gennem udskiftning af materiel pærerne er installeret på panelet. Bestanden pærer vil normalt være klare dem, så hvis du erstatter dem med farvede pærer af dit valg, bør instrumentbrættet nemt ændre farve med det samme, når den tændes. Nu, ved udskiftning af løg, er det vigtigt at sikre sig, at udskiftning er af samme størrelse og strømstyrke.
  • Installer track lys. I stedet for tanken om blot at erstatte bestanden pærer, kan du vælge noget langt mere komplekst, men meget personlige, såsom track lys. Sporet lys vil line op hele cirkulære form af de forskellige målere på panelet. Den komplicerede del om dette er, at du måske nødt til at ReWire nogle dele af instrumentbrættet til at gøre dette. Hvis du har viden til at gøre det, så go for it. Hvis ikke, så sørg for at konsultere en bil elektriker, før du fortsætter.
  • Overvej at erstatte hele instrumentbrættet panelet. Denne idé kan være noget drastisk, men det er stadig en måde at gøre dit præg på dit køretøj. Bestanden dashboard panel kan faktisk blive erstattet af brugerdefinerede instrumentbrættet paneler med en anden belysning ordning, gauge opsætning og synlighed, og yderligere brugerdefinerede billeder. Husk på, at denne idé om at erstatte hele panelet er nok de mest komplicerede tilpasninger, du kan gøre, da du vil blive bedt om at ReWire og omkonfigurere indstillingerne for instrumentbrættet. Til dette job, er det stærkt anbefales at have en professionel gøre det for dig, medmindre, selvfølgelig, du kan en ekspert i bil elektronik og elektriske.

Uanset hvad du gør på instrumentbrættet, så sørg for altid at holde bestanden dele (pærer, paneler, osv. ...) sikker og forsvarlig just in case du brug for at geninstallere dem senere - specielt når den tid kommer til at sælge og erstatte bil med en ny.