E2a

Sådan organisere barbie tøj og tilbehør

For mange børn

For mange børn er halvt så sjovt at lege med Barbie-dukker i tøj og diverse små tilbehør som Barbie har. Disse tilbehør, dog i sidste ende ender som rod i dit barns værelse. For at forhindre dette, her er måder at organisere Barbie tøj og Barbie ejendele.

Segregerende

Sådan organisere barbie tøj og tilbehør. Segregerende.
Sådan organisere barbie tøj og tilbehør. Segregerende.

Segregerende. Start med at udskille de forskellige typer af tilbehør og tøj som Barbie har. Tøjet skal være plads i en bunke, bør møbler til Barbie hus placeres i en anden bunke, mens de mindre poster, såsom tasker og sko skal placeres i en tredje bunke. Sørg også for, at du opretter en anden bunke til gardiner og lagener til Barbie hjem. Hvis du har andre Barbie elementer såsom jacuzzi eller ponyer, vil du også nødt til at samle sættene sammen og placere dem separat.

Brug af containere

Brug beholdere. Når du har adskilt og adskilt Barbies ting, vil du nødt til at gemme disse i beholdere, der vil holde de elementer organiseret. Vælg små kasser, der vil passe i den type produkter, der vil blive gemt. For eksempel vil meget små genstande såsom sko og tasker skal opbevares i mindre beholder, medens tøj kan opbevares i medier størrelse kasse. De andre større ting såsom møbler kan opbevares i større beholdere. De bedste containere er de plastik skraldespande til rådighed i de fleste hjem depoter, da disse plastik spande er billig, let, og vil holde de elementer beskyttet mod snavs.

Doll hus. En anden måde at organisere og administrere Barbie tøj og tilbehør er at bruge sit hus som beholderen. Du kan placere alle de tøj i soveværelset, alle de tilbehør i badeværelset, og scatter de forskellige møbler i huset, så dit barn får kun brug for at søge de forskellige rum i dukkehuset for at søge efter de emner, som er nødvendige. Dette er især nyttigt, hvis du har den dukke hus, der har et aflåseligt panel, der vil give dig mulighed for at helt at lukke Barbie hjem og låse hele indholdet indeni efter brug.

For mange børn. Brug beholdere.
For mange børn. Brug beholdere.

Regler. Oprette en regel om, at dit barn bliver nødt til at rydde op efter brug af legetøj. Dette vil indgyde vane i dit barn og vil gøre det mindre besvær for dig at organisere legetøj. Før implementeringen af reglerne, dog vil du nødt til at lære dit barn, hvor de forskellige Barbie tøj og tilbehør skal opbevares. Du bør også oprette belønninger og straffe, så dit barn vil følge reglen. En simpel belønning og straf kombination er at gøre det muligt for barnet at se tv, hvis og kun hvis Barbie tilbehør er blevet gemt væk i de rigtige steder.

Normalisering af rengøring procedure vil ikke kun gøre det til en vane for dit barn at afhente sit legetøj, men vil også bidrage til at bevare levetiden af dit barns legetøj. Gennem disse trin, kan du og dit barn holde Barbie tøj og mange små tilbehør i orden og på plads.