E2a

Hvordan man binder et flag til en pæl

Flying et flag på en flagstang er ikke en simpel proces

Flying et flag på en flagstang er ikke en simpel proces. Du er nødt til at kende de dele, der er nødvendige for at fastgøre flaget til rebet og hæve den op til toppen af stangen korrekt, så der ikke er meget pres der udøves på flaget. Den stamme faktisk skal være på snaps og rebet eller halyard, der er installeret på flagstang mekanisme. Først og fremmest flagstang bør have en remskive eller spor mekanisme, så flaget kan hæves og sænkes. Nedenfor er de trin om hvordan man binder et flag til en pæl.

  • Sæt den ene ende af et reb anbefales til flag i remskiven og træk enden af rebet ned. Længden af rebet eller storfald bør være dobbelt længden af flagstangen.
  • Træk den ned, så vil du have en lettere gang at arbejde på fastgørelse af snaps uden at skulle stå på en stige, hvis din flagstang er lang.
  • Lav en simpel knude i den ene ende af flagsnoren et par inches fra toppen af flagstangen, herunder en af snaps i knuden. Snap bør fastsætte vandret. Fastgør snap til toppen tylle på flaget og få nogen til at holde flaget for dig, så det ikke vil røre jorden. Vær forsigtig, når binde knob. Disse skal placeres på ydersiden, med unknotted side tættere på flagstang.
  • Cirka hvor meget reb vil blive forbrugt, når du binder halyard sammen og gøre en anden simpel knude i den anden ende af storfald og fastgøre den anden snap. Vedhæfte denne til den lavere tylle på flaget.
  • Kontroller afstanden af snaps og juster hvis nødvendigt. Det snaps bør være så langt fra hinanden som afstanden af øskner på flaget. Dette vil sikre, at flaget vil åbne fuldt ud og vil sprede lige ud at flyve pænt og vise sit design helt.
  • Haler af halyard bør være mellem de to simple knuder med snaps. Knude de to ender af flagsnoren sammen i en overhånd følge op eller vand knude. Dette vil holde reb knude tæt sammen uden risiko for knuden bliver løsnet. Træk på reb til at sikre, at knuden er stram nok.
  • Hvis alt er fint, og du har foretaget de justeringer, du kan skære det overskydende reb. Hvis rebet er lavet af nylon, forsegle enderne for at forhindre dem optrævling ved at køre dem over flammen fra en lighter indtil nylonfibre er smeltet og smeltet sammen.
  • Fastgør flaget til snaps og hæve den. Binde den nederste del af flagsnoren omkring bunden af flagstangen og fastgør på beslaget. Kontroller at se, om flaget vil flyve pænt.

Hvordan man binder et flag til en pæl. Lav en simpel knude i den ene ende af flagsnoren et par inches fra toppen af flagstangen.
Hvordan man binder et flag til en pæl. Lav en simpel knude i den ene ende af flagsnoren et par inches fra toppen af flagstangen.

Sørg for, at der er nok slæk på flaget, så det kan bøje sig og bevæge sig med vinden yndefuldt. Hvis flaget er bundet alt for stift og strækkes stramt mellem snaps, vil dens modstand mod vinden sænkes og flaget kan rive i halvdelen fra den indre søm.