E2a

Hvordan man kan stoppe griner

Hvis du nogensinde har været i en situation, hvor du grinede ukontrollabelt, var du sandsynligvis ønsker du kunne stoppe dig selv. Måske var det et upassende tidspunkt at grine, eller måske ingen andre fandt det lige så sjovt som du gjorde. Uanset grunden, er det godt at have et par strategier for at kunne stoppe griner. Følg disse 5 nemme trin og du vil have den helt rigtige viden til at stoppe griner når det tæller.

Hvordan man kan stoppe griner. Tag tidskoder fra dig miljø.
Hvordan man kan stoppe griner. Tag tidskoder fra dig miljø.
  1. Forbered dig selv. Før han indgår en situation, hvor griner kan være uhensigtsmæssigt (ligesom ved en begravelse eller i kirke), selv minde at grine ikke er okay. Overvej det en peptalk før den store kamp! Hvis du har gået over det i dit sind, før han indgår situationen, så du er mindre tilbøjelige til at miste kontrollen og griner.
  2. Tag tidskoder fra dig miljø. Kig på andre mennesker omkring dig til at se, om de griner eller endda smiler meget. Hvis du bemærker, at de fleste mennesker ikke griner, så du vil få brug for at grave dybt og forsøge at efterligne deres adfærd. Du ville ikke ønsker at skille sig ud i mængden, så prøv at følge mængden.
  3. Tænk på noget andet. Så hårdt, som det kan være i det øjeblik, du for at stoppe griner kan være nødvendigt at ændre dine tanker med det samme. Den bedste måde at gøre det er at tænke på noget sørgeligt, noget uskyldigt, eller endda noget deprimerende. Du har brug for at få dit sind ud af hvad det var der fik dig til at le.
  4. Shock dig selv. Hvis du forsøger at stoppe griner og du er desperat, kan du nødt til at chokere dit system. Du kunne knibe dig selv, bide din læbe blidt, eller forårsage en anden type af smerte til dig selv (men får ikke skøre okay? Tears ville sandsynligvis være lige så slemt i en uhensigtsmæssig latter situation). Hvis du er tæt på et badeværelse, splash dit ansigt med vand. Det kan synes drastisk, men du kan få brug for at vende dit fokus på dit fysiske selv med henblik på at stoppe griner.
  5. Træk vejret dybt. Du kan være i stand til at stoppe griner blot ved at trække vejret dybt. Sidde op lige, og tage lange vejrtrækninger ind og ud. Dette skulle hjælpe til at berolige dig og hjælpe dig til at stoppe grine.
  6. Giv dig selv noget andet at lave. Hvis du er fokuseret på at grine, så kan det være svært at stoppe griner. Så hvorfor ikke prøve at fokusere på noget andet, selv noget simpelt? Du kunne tælle til 10 og tilbage igen, eller prøv at stave svære ord. Ofte noget simpelt er alt det tager at stoppe griner.
  7. Skjul dit ansigt. Hvis alt andet fejler, kan det være nødvendigt at skjule din latter ved at skjule dit ansigt i dine hænder. Sæt dit hoved ned mellem dine knæ, hvis du har brug for, eller begrave din latter i hovedparten af en frakke eller en sweater. Hvis du griner, og du ved, at det er i passende, er det bedst at i det mindste gøre folk tror, at du har stoppet griner.

Det er aldrig en nem situation, når du har svært ved at stoppe griner. Men for din egen omdømme og for hensigtsmæssigheden af den situation, skal du grave dybt og finde styrken til at stoppe griner! Carry disse små tips med dig, fordi du aldrig vide, hvornår stemningen vil ramme at udleje en god ol 'upassende fnise.