E2a

Hvordan man opbygger en dvd kabinet

Er det din vane at købe en dvd, hver gang du får chancen for at besøge mall? Tja, hvis det er tilfældet, så kan du nødt til at finde et egnet sted til din meget elsket DVD'er. En enkel løsning er at have en DVD kabinet. Du kan altid løbe tilbage til mall og købe en til dig selv. Desværre færdige DVD frysere er som regel dyre. Hvis du er prisbevidste, har du mulighed for at opbygge din egen dvd-skab. Det er helt sikkert vil spare dig mere end halvdelen af dine penge. Ophidset? Her er nogle af de skridt, som du kan få brug for at lytte. Læs videre:

Hvordan man opbygger en dvd kabinet. Tæl din nuværende dvd-samling.
Hvordan man opbygger en dvd kabinet. Tæl din nuværende dvd-samling.
  • Tæl din nuværende DVD-samling. Estimere antallet af hylder, som du har brug for til at rumme dem alle. Derefter tænke på dine fremtidige køb. Størrelsen på din DVD-kabinet vil blive baseret på antallet af dvd'er, som du ønsker at organisere og holde.
  • Finde ud dimensionerne for din DVD kabinet. Begynd med sin højde. Sandsynligvis, du har brug for mellem 10 og 12 inches per hylde. Dybden er omkring 8 inches. I mellemtiden er bredden vil være afhængig af det nøjagtige antal DVD som du ønsker at indeholde i hver hylde.
  • Find ud af hvor du ønsker at sætte din DVD skab, når du har bygget den. Sørg for at der er plads nok. Det er ikke rigtig praktisk at konstruere én, når dit hus er allerede rodet. Hvis din underholdning eller i stuen er allerede fuldt besat, så se ud for en alternativ tilfælde, hvor du kan placere din DVD kabinet.
  • Få dine materialer. Du kan let købe træ fra din nærliggende lumberyard. Du bør også købe de andre emner, som du ikke har derhjemme.
  • Begynd måling. Du behøver en top, en bund, en bagside, og to sider. Bredden for både øverste og nederste stykker er 8 inches. På den anden side, er højden af siderne 8 inches. Derefter forberede sig på at skære de forskellige stykker. Double-check. Dimensionerne skal matche.
  • Få din boremaskine og skruer. Brug dem, så du kan begynde at knytte de afskårne træstykker til bagsiden af dit kabinet. Sørg for, at alt det, du har sat sammen er robust. Placer side dele og derefter, i toppen og bunden. Juster som du går sammen. Du er nødt til at kontrollere, om nivellering er i orden.
  • Bring din DVD kabinet enten i garagen eller lige udenfor dit hus. Nu hvor du har bygget det, dit næste mål er at male det. Farven på sin maling bør supplere de andre møbler i dit hus. Giv malingen tid nok til at tørre ud, før du placerer din DVD skab i sin rette placering.

Nu kan du tydeligt vise din DVD-samling

Nu kan du tydeligt vise din DVD-samling. Du kan også være stolt af din lille bedrift - din egen dvd-skab. Hvis du vil få mere DVD'er i fremtiden, kan du altid bygge en anden fryser. Så bør der ikke være nogen sved på alle.