E2a

Sådan løsne en skralde strop

Ratchet stropper er nyttige værktøjer

Ratchet stropper er nyttige værktøjer, som du kan bruge til at fastgøre bagage på toppen af din bil. Det skralde strop er særlig vigtigt, når man går ud på campingture, da det vil give dig mulighed for at pakke alle dine tasker, herunder din sovepose, telt og andre redskaber, på toppen af bilen. Med en skralde fælde på plads, kan du roligt rejse selv på de hårdeste stier, uden at spilde indholdet på toppen af din bil nede ad vejen. Når en spændestrop er på plads, kan det imidlertid være svært at løsne. Her er nogle skridt til at hjælpe dig.

Sådan løsne en skralde strop. Ratchet stropper er nyttige værktøjer.
Sådan løsne en skralde strop. Ratchet stropper er nyttige værktøjer.
  • Træk. Først og fremmest skal du holde den midterste låsen af skralden strop meget fast, og træk det mod kroppen af remmen. På den ene ende af skralden strop, bør du finde håndsvinget. Håndsvinget er mobil, hvilket betyder, at det kan ændre sted, afhængigt af, hvor og hvordan den bagage var sikret. Det vigtigste for dig at gøre, er at sørge for, at centeret låsen er så tæt på håndsvinget som muligt. Som du lægge pres på den midterste låsen, skal du være i stand til at bevæge håndsvinget. Rotere dette håndtag og vente på skralden fælde til at udsende en svag klik, hvilket betyder, at håndsvinget er låst på plads.
  • Release. Når du har trukket den midterste låsen, vil de interne mekanismer i skralden strop forhindrer båndet i at bevæge sig tilbage i håndsvinget. Dette vil give dig mulighed for at trække sig ud midt låsen og frigøre det fra dets lås.
  • Space. Når du har fjernet den midterste låsen, skal du være i stand til at trække i bæltet og tilføje en lille smule plads mellem skralden strop og objektet eller bagage, der er sikret med skralde strop. Når du har denne lille plads, bør du være i stand til at fjerne og smut ud af bæltet og spændet fra skralden strop.
  • Fjern. Når du fuldt ud har fjernet spændet fra bæltet, bør du være i stand til nemt at fjerne hele bagage, du har pakket på toppen af din bil. Der er nogle mennesker, der bruger mere end en skralde stropper for deres biler, især hvis de er pakning masser af bagage for deres rejser. Du skal blot gentage proceduren for at løsne den anden skralde strop. Når du fjerner bagage, sørg for at alle stropper i skralden strop løsnes, således at bagagen ikke vil hænge fast på nogen bælte eller rem i enheden.
  • Twists. Når du pakker dine ting ind i en skralde strop, så sørg for at du omkranser bagage med stropperne meget nøje. Ellers er det muligt for de selestropper at rotere og blive bukket ud af form. Ikke blot vil dette svække stropperne, men det vil også skabe pres, der kan gøre skralde strop meget strammere og meget sværere at løsne op.

Med disse trin i tankerne, kan pakning og udpakning din bagage på en skralde strop nemt gøres. Det kan synes svært i starten, men med lidt øvelse, bør du være i stand til at manøvrere skralden strop nemt.