E2a

Sådan køber en radar-detektor

Enhver, der nogensinde har været trukket over og billet for hastighedsovertrædelser har sandsynligvis haft samme tanke: Jeg ville ønske jeg havde en radar-detektor. Selv om der er en udbredt misforståelse, at disse gadgets er ulovlige (de er i Washington DC og Virginia) radar-detektorer er meget nyttige for dem af os, der har en ledende foden. Der er et par forskellige mærker af radar-detektorer derude alle med forskellige funktioner og priser. Jeg håber at vise dig, hvad du skal kigge efter, og hvor man kan finde de bedste radar-detektor for dig.

Sådan køber en radar-detektor. Hvad laver en radar-detektor registrerer?
Sådan køber en radar-detektor. Hvad laver en radar-detektor registrerer?
 1. Hvad laver en radar-detektor registrerer? Fleste retshåndhævende myndigheder anvender et apparat, der måler hastigheden af køretøjer, som regel med en radar eller laser. Radaren er dybest set en mikrobølgeovn radiosignal, der preller af din bil og vender tilbage til pistolen, hyppigheden af afkastet radiobølger bestemmer hastigheden af køretøjet.

  Laser eller LIDAR kanoner gøre det samme, men med lysstråler. Ligesom frekvensbånd i et radio du lytter til, er der forskellige bands, der radar kanoner bruger. De mest almindelige er X band, K-båndet og Ka-båndet. Ka-båndet anvendes i omtrent halvfjerds procent af alle radar kanoner produceres i dag. For dig europæere er der også den Ku-båndet. Laser kanoner bliver mere og mere populære, men er stadig intetsteds så udbredt som radar.

  En anden ting at kigge efter i opdagelse er POP detektorer. Dette er en kort byge af radar, at nogle ældre radar-detektorer ikke kan samle op på. Der er nyere foto radarer (hastighedskameraer), som bruger et svagt radarsignal og fotografere din nummerplade, hvis de bestemmer du er hastigheden. De fleste detektorer kan ikke se eller har svært ved at se disse radarer, men de gør produkter til at beskytte disse kameraer fra fotografere din tallerken.

 2. Hvilken slags radar-detektor bør du få Jamen jeg tror det afhænger af et par ting:? Hvor slemt er de fartfælder hvor du kører, og hvor meget du vil bruge? Hvis du bor i et område med sofistikerede fartfælder eller du kører lange strækninger, der tager dig gennem forskellige jurisdiktioner så har du sandsynligvis have en temmelig god radar-detektor, der opfanger en bred vifte af radarsignaler, også kendt som "multi trussel". De fleste detektorer gør det allerede, så den næste bekymring er rækkevidde. Den tommelfingerregel her er, jo bedre kvalitet af radar-detektor, jo mere interval, du får.
  Hvilken slags radar-detektor bør du få. Hvor meget radar detektorer koste?
  Hvilken slags radar-detektor bør du få. Hvor meget radar detektorer koste?

  Tjek Radar test for sammenligninger af forskellige modeller, herunder deres funktioner og muligheder. Nogle forskellige funktioner omfatter tilpasses tekst og lydinstruktioner, forskellige registreringstilstande at minimere falske alarmer, anti detektor afsløring og hukommelse til dine personlige indstillinger. De store radar-detektor mærker er Bel, Cobra, Escort, PNI og Whistler.

 3. Hvor meget radar detektorer koste? For det meste kan du få en pålidelig radar-detektor for under 150€. I virkeligheden er der mange flere end tilstrækkelige radar-detektorer, der skal havde for under 115€. De højere priser detektorer er normalt trådløse eller monteres inde i gitter af dit køretøj, skjult væk. Din gennemsnitlige person ikke brug for disse "extras" som de enheder, der går for langt mindre vil udføre nær så godt som de høje priser radar-detektorer. Det er ikke til at sige en 40€ enhed er det samme som en 115€ en selv. Tilbring lidt penge for en mid-range radar-detektor, og du vil være fint, de vil tilbyde en god antallet af funktioner og multi trussel advarsler.
 4. Hvor skal du købe radar-detektorer? Mit første valg, når det kommer til alle bil elektronik er at gå til min lokale butik. Disse fyre vil tage dig gennem at købe og installere og besvare alle spørgsmål undervejs. Tjek de lokale gule sider til steder, der installerer bil elektronik som stereoanlæg og alarmer, vil de også bære radar-detektorer. Så kunne du prøve en større elektronik butik som Best Buy eller Circuit City. De har radar-detektorer og installation til rådighed.

  Internettet er altid den billigste rute. Køb radar-detektorer er fantastisk til info og til køb af detektorer. Ebay og Amazon har altid et godt tilbud på alle ting elektroniske og radar-detektorer er ikke anderledes. Nogle andre jeg har fundet, er Best radar-detektorer og etronics .

Det er om alt, hvad du behøver at vide om køb af en radar-detektor. Kig gennem de websteder, jeg viste dig, og hvis du har spørgsmål tilbage, bør de rydde dem op.