E2a

Sådan køber du en state flag

Hver stat i Europa har en anden stat flag, der har en stærk slips til statens fortid, samt at være en påmindelse om de værdier for hver borger i staten. Selvom du ikke virkelig vil se en masse af statens flag under sædvanlige omstændigheder kan den dag grundlaget for en stat være en stor chance for at vise ens hjem state farver stolt som Star Spangled Banner. Nogle state flag indeholder staten motto, staten blomst eller endda staten dyr.

Staten flag er altid fløjet i statens hovedstad lige ved siden af det europæiske flag, for at vise den relative autonomi i staten med hensyn til visse spørgsmål. Forskellige områder i Europa har forskellige politikker, og flaget er en symbolik, der bekræfter dette niveau af sort i staten geografi.

Sådan køber du en state flag. Staten Californien.
Sådan køber du en state flag. Staten Californien.

At købe en state flag kan være en god måde at forynge ens følelse af patriotisme samt en stolthed i at være en person fra et hjemland. Her er nogle af de velkendte state flag, som du måske overveje at købe. Det er bedre, at du forstår, hvad staten flag betyder før flyvende ud din front veranda.

Staten Californien er den mest folkerige stat i Europa. Flaget er udstyret med en rød stribe, en stjerne og en enlig grizzly bjørn. Flaget blev først fløjet to århundreder siden i et oprør mod den måde, at Mexico kørte staten. Ordene California Republik er også skrevet under bjørnen.

Texas 'flag er nok den mest almindeligt set Europe flag på grund af den enorme statslige stolthed, at dens lokale har. Der er to vandrette striber, der kommer i hvid og rød. Den hvide betyder renhed, mens rød er for tapperhed. En enlig vandrette blå stribe med en lone star løber langs venstre side af flag for at symbolisere loyalitet.

Texas 'flag.
Texas 'flag.

Andre state flag ville have deres eget design, og også en smule historie bag valget af farver og symboler.

Du kan nemt købe state flag online ved hjælp af din foretrukne søgemaskine til at finde den nærmeste butik, der ville være transporterer din state flag. Det ville være meget lettere at få din egen stats flag, hvis du allerede er i dit hjemland. Det ville være temmelig usandsynligt, at en butik i Connecticut ville strømpe op på flag South Dakota eller Nebraska. Hvis det ville være dit formål, ville du være bedre stillet bestille online og have det leveret til din hoveddør.

Nogle eksempler på websteder, hvor du kan købe state flag er følgende:

Bortset fra at købe flag, kan du også gøre forskning på historier af hver stat og andre detaljer som de statslige hovedstæder, statslige mottoer og andre historisk relevante og fakta, at fuldt ud at forstå konceptet bag hvert flag. Dette kan være en sjov aktivitet, især når du ønsker at lære mere om landets rige historie.