E2a

Sådan køber Curious George Collectibles

For mange år

I mange år har Curious George erobret hjerter af læsere over hele verden. Han er blevet en af de mest elskede og let genkendelig tegn i historien om børnelitteratur. Oprettet af mand og kone team af HA Rey og Margret Rey, blev disse bøger udgivet i 1941 af Houghton Mifflin. For over tres årtier har både børn og voksne værnes Curious George bøger, der illustrerer titlen figurens mange eventyr, herunder Curious George Goes til en Ice Cream Shop og Curious George Flies a Kite. Disse bøger er blevet oversat til en række andre sprog som fransk, kinesisk, portugisisk, japansk, tysk og svensk. En film tilpasning af de populære bøger er blevet udgivet i 2006, der har den berygtede og mest elskede nysgerrige abe selv.

Der er et væld af Curious George merchandise tilgængelige i butikker, der sælger legetøj og samlerobjekter, samt i forskellige online butikker. Besøg følgende websteder til at købe en Curious George samlerobjekt for din egen:

Sådan køber Curious George Collectibles. For mange år.
Sådan køber Curious George Collectibles. For mange år.
  1. Giftapolis.com - For en bred vifte af Curious George merchandise, hovedet på over til Giftapolis.com. Det er en online butik, der sælger samleobjekter, gaver, og en masse andre produkter, der er relateret til den elskede titelrollen af de populære bøger. Der er T-shirts, madkasser, rygsække, og selv biltilbehør. Det har et bredt udvalg af legetøj og samleobjekter såsom Curious George blank tidsskrift, papirvarer sæt, en pinball spil, et memo bord, en væg kalender, en akvarel sæt, og endda en Curious George luftfriskere. Disse produkter er tilgængelige til overkommelige priser.
  2. Collectorsconnection.com - Dette er en hjemmeside, der tilbyder diverse Curious George samleobjekter, der er svære at finde. Det er en online butik, der sælger både brugte og nye elementer i relativt rimelige priser. Blandt de mange vidunderlige samleobjekter i denne hjemmeside er Curious George plys dukker, Curious George sækkestol plys, en plastik Curious George håndholdt labyrint spil, hatte og støvletter til spædbørn, og en masse aktivitet bøger.
  3. Funtocollect.com - Forældre og børn vil være begejstret for at finde deres elskede karakter udødeliggjort i legetøj og skjorter og andre Curious George merchandise, der er tilgængelige på denne hjemmeside. Bortset fra en bred vifte af legetøj og bøger, der er også part forsyninger såsom plader og fest hatte. Der er T-shirts og andre genstande af tøj, sengetøj og tilbehør, og selv lykønskningskort og brevpapir.

Få opdateringer til limited edition poster i butikker, der sælger legetøj og en række samleobjekter. Bortset fra frekventere legetøjsbutikker og online butikker, kan du tjekke ud auktioner for diverse samleobjekter, der er svære at finde. Prøv også at tjekke garage salg for utrolige merchandise til overkommelige priser. Bøgerne har solgt over 25 millioner eksemplarer og den oprindelige Curious George historie har aldrig været ude af print siden sin første udgivelse. Curious George har været underholdende og erobre hjerter af både unge og gamle, og ved at erhverve Curious George merchandise, er nysgerrige og elskelige abe udødeliggjort.