E2a

Sådan kan du se andre folks auraer

Aura er den energi, der siges at omgive et menneske

Aura er den energi, der siges at omgive et menneske. Repræsenteret af mangefarvede lag, er en aura anvendes til at detektere betingelsen om en bestemt person, fysisk, følelsesmæssigt, åndeligt og mentalt. Af en eller anden grund, er der flere mennesker, der ønsker at se deres egen aura og andres. Selv om det tager en masse praksis at mestre, kan det gøres. Her er en guide.

  • Vælg en person til at øve med. Du kan øve læse din egen aura, men hvis du ønsker at mestre læse andre folks auraer, bør du begynde at øve med en anden end dig selv. Vælg en person, der er villig og er også interesseret i at læse auraer, så du ikke behøver at gøre masser af forklaringer.
  • Lad den anden person stå mod en hvid baggrund Praksis i et rum, der er blødt tændte. Sine vægge skal være i ensfarvet hvid. Dette kan give dig mulighed for at se den aura farver meget bedre. Spørg den person til at stå op mod væggen.
  • Slappe af dit sind. Husk, at koncentrationen er nøglen i at læse en anden persons aura. I dette tilfælde skal du helt de-clutter dit sind og fokusere på opgaven ved hånden. Også fjerne enhver form for partiskhed og forventninger fra dit sind.
  • Lås dit blik på den person. Vælg et sted, du skal fokusere på. Nogle vælger panden, mens andre vælger den øverste del af skulderen. Kig på din valgte stedet i 30 sekunder til et minut. Husk at holde din koncentration og ser kun på din valgte sted. Modstå fristelsen til at flytte dit fokus, da dette vil påvirke auriske billede. Efter et par sekunder, kan du opleve, at området omkring personen er lysere end den samlede baggrund.
  • Luk begge øjne. Efter ser på stedet i op til et minut, både dine øjne lukke og koncentrere sig om det visuelle, du har i dit sind. Det er den aura. Det vises for kun et til to sekunder, så du bør tage til efterretning.
  • Fortolk auriske billede. Du vil se farver i den aura af den person, du testet. Blå betyder afslappet og afbalanceret tilstand. Orange angiver magt. Gul betyder glæde og ikke-tilknytning til materielle ting. Green, i mellemtiden, betyder hvile og fred. Du kan også bemærke beskidte farver i personens aura. Disse farver omfatter brune (materialistiske og foruroligende), grå (mørke og negative tanker) og svovl (vrede). Generelt er mere farverige auraen er, jo mere åndeligt stabil en person.
  • Prøv at læse den aura af en fremmed. Hvis du ønsker at fremme praksis aura-læsning, kan du ønsker at prøve at observere en fremmed aura. Vælg en person i ethvert sted, såsom købmand, metro eller restaurant. Kig forbi denne person, men noterer hans omrids. Du vil bemærke en lys, der omgiver denne person. Det er hans aura. Husk dog, at læse aura hurtigt, så vil personen ikke fange dig stirre.

Du kan også øve læse din aura

Sådan kan du se andre folks auraer. Vælg en person til at øve med.
Sådan kan du se andre folks auraer. Vælg en person til at øve med.

Du kan også øve læse din aura. Front et spejl og kig på din valgte sted. Igen bør din baggrund være i hvidt og blødt oplyst. Koncentrat til op til et minut, lukke både dine øjne, og noterer os Deres aura.