E2a

Sådan installeres et soltag i en Toyota Tundra

Installation af et soltag er ikke den nemmeste projekt i verden

Installation af et soltag er ikke den nemmeste projekt i verden, men de håneret og sans for resultater bagefter, især hvis det gøres rigtigt, kan være meget givende. Du vil skulle have nogle præcision skærende værktøjer og andre soltag-specifikke gadgets for at kunne gøre dette. Du vil måske være i stand til at låne disse typer af materialer fra en ven. Hvis følges nøje, bør listen nedenfor kunne hjælpe dig i at gøre dette projekt på egen hånd.

Sådan installeres et soltag i en toyota tundra. Sørg for at du har en komplet soltag kit.
Sådan installeres et soltag i en toyota tundra. Sørg for at du har en komplet soltag kit.
  • Sørg for at du har en komplet soltag kit. Saml alle de værktøjer og materialer, som du får brug for dit projekt, da du ikke ønsker at holde pause halvvejs ind i projektet, fordi du har brug for nogle ekstra værktøjer eller stykker. Sæderne i din Toyota Tundra skal skubbes helt tilbage.
  • Dækker din Toyota Tundra. Det næste skridt ville være for dig at dække dit køretøj med en gammel plade eller presenning for at beskytte den mod omstrejfende vragrester, som potentielt kan ridse eller beskadige din Toyota Tundra. Tag din dome lys, og fjern skruerne, der holder det sammen. Du skal derefter tage din support boards plus headliner bagefter.
  • Dimpling metallet. Teknikken med mærkningen metal med lavvandede buler kaldes dimpling, som du skal gøre næste. Du er nødt til at tage fat i din skygge bakke, som kan findes på den indvendige del af taget. Sørg for, at der er omkring fire inches, minimum, af plads på begge sider og derefter forsigtigt smilehul din metal ved hjælp af en skruetrækker.
  • Montering dit soltag skabelon eller mønster. Det næste skridt vil være for dig at tage skabelonen til dit soltag, fastgør den til dit tag, og sørg for, at skabelonen justeres til smilehuller, du har foretaget tidligere. Husk at tjekke om ledningerne på dine loftsbelysning ikke er i vejen. Sørg for at du også fjerne tag tandbøjle.
  • Skære igennem, fastgørelse og arkivering dit soltag. Du skal nu bore starthul, der går gennem et af dine pre-mærkede smilehuller og skåret ud dit tag materiale med metalplader saks. Forsøg ikke at skære metalpladen med almindelige sheers. Metal saks burde anvendes, da de er lavet til denne type operation. Sørg for at du har handsker på, som du gør dette, da cut metal er meget skarp. Det er derfor, du vil være nødvendigt at file kanterne af metal efter installationen, der er dit næste skridt.
  • Test af pasform. Husk, at det altid er bedst at indgive mere end at finde ud af senere, at du overdrevent har indleveret din soltag. Periodisk teste pasform din skabelon til tag for at sikre, hvis du fik den størrelse nøjagtigt.
  • Placering af fugemasse. Når du er tilfreds med størrelsen af taget, placere nogle fugemasse rundt i kanten af læben og indstille din ramme på plads. Med hjælp fra de forbindende ringe plus nogle skruer, skal du tilslutte soltag til køretøjet.
  • Kontrol for overskydende fugemasse. Sørg for, at du ikke har overskydende tætningsmiddel især omkring læben. Tør dem ud, hvis der er. For resten af dit projekt, bare du nødt til at følge de skriftlige anvisninger i din installation kit.

Nu er alt du skal gøre er at rydde op i resten af din bil, så du kan tage dine venner på en glæde ride med dit nyinstallerede soltag.