E2a

Sådan installeres en cd - afspiller i en Chevy Cavalier

Biler allerede kommet med deres egen stereo eller cd-afspiller

Biler allerede kommet med deres egen stereo eller cd-afspiller. Nogle bilejere vil ændre bilens stereoanlæg, der allerede er installeret for at få en bedre lydkvalitet eller til at erstatte et ødelagt én. Hvis du planlægger at installere en ny CD-afspiller til din Chevy Cavalier, den første mulighed, du har, er at bringe det til automekaniker. Dette kan imidlertid være meget dyrt. Løsningen er at installere cd-afspilleren i på egen hånd.

Her er de trin, du kan følge, hvis du vil installere en cd-afspiller i din Chevy Cavalier:

Sådan installeres en cd - afspiller i en chevy cavalier. Fjern den gamle stereo.
Sådan installeres en cd - afspiller i en chevy cavalier. Fjern den gamle stereo.
  • Køb cd-afspilleren. Køb CD-afspilleren, som du har brug for din bil. Sørg for at du får den rigtige model og specifikationer, der passer til din Chevy Cavalier.
  • Fjern den gamle stereo. Fjern det gamle stereo fra din Chevy Cavalier. Du kan nemt gøre dette ved hjælp af en skruetrækker. Find alle de skruer, der holder din stereoanlæg på plads og fjerne dem én efter én. Hvis stereosignalet er stadig funktionel, sæt den til side på et sikkert sted med alle de skruer, som du stadig har brug for det i fremtiden.
  • Installer cd-afspilleren. Du kan nemt installere cd-afspilleren ved at montere den vigtigste aktør i sættet, at den kom med. Bagefter sikre cd-afspilleren på plads ved at skrue alle de skruer, der fulgte med cd-afspiller.
  • Forbind CD-afspiller ledninger. Dernæst finde ledninger på cd-afspilleren, og de havne, hvor du er nødt til vedhæfte dem. Dette er en nem skridt, eftersom alt hvad du skal gøre, er at tilslutte det røde kabel til den røde port og den gule kabel til den gule port. Hvis du har problemer med at finde disse, skal du kontakte den vejledning, der fulgte med cd-afspiller.
  • Tilslut strøm. Slut strømkablet og jorden kablet på bagsiden af cd-afspilleren. Consult brugervejledningen på cd-afspilleren for at vide, hvilket kabel er der, og hvor du er nødt til at forbinde dem. Elkabler typisk kommer i røde og jord-kabler er normalt sort.
  • Monter afspilleren. Når alt er indstillet, montere cd-afspilleren i det sted, hvor du har fjernet stereo fra. Hvis du har købt den rigtige CD-afspiller, skal den sidde perfekt på den plads, hvor du har fjernet den gamle. Fastgør cd-afspilleren på plads med skruer eller eventuelle bilag, at det kom med. Test CD-afspilleren bagefter for at sikre, at det virker.

Det er de trin

Det er de trin, du skal følge, hvis du vil installere en cd-afspiller i din Chevy Cavalier. Hvis du opdager, at CD-afspilleren ikke virker, skal du fjerne det fra stereo slot i din bil og se om du har forbundet kablerne i deres rette pladser. Sørg for, at de er forbundet stramt og prøv igen for at se om det virker.