E2a

Sådan installeres en bil alarm i en Honda CR - V

Honda CR-V er et fint produkt af Hondas uendelige stræben efter udvikling bilindustrien. Det er en pick-up størrelse maskine, der kører på en luksus sedan, Honda kvalitet naturligvis drive toget. Det betyder, at Honda CR-V er en pick up, der drev så glat som en luksusbil. Eller du kan endda sige, at det er en behagelig luksus bil med kraften fra en pick-up.

Denne alsidighed kombineret med den imponerende design gør Honda CR-V en af de eftertragtede køretøjer både på markedet og den underjordiske handel. Bliver et fantastisk produkt mange har prøvet deres hånd i at stjæle Honda CR-Vs. Nu behøver du ikke ønsker, at folk stjæler din Honda CR-V. Her er nogle tips om, hvordan du installerer en bilalarm i en Honda CR-V.

  • Saml de materialer, du har brug for. Opsætning af din alarm kit til din Honda CR-V vil være udfordrende. Men ikke så udfordrende som andre bilmodeller. Honda CR-V er allerede fuldt kablede for alarmen kit. Men det betyder ikke, at du ikke behøver at forberede sig til at oprette dit alarmsystem. Så for at installere tyverialarm, skal du bruge zip bånd. Du vil også gøre brug af skruetrækkere. Så har en boremaskine klar også. Og selvfølgelig kan du ikke starte projektet uden alarm kit komplet med køretøjets ledningsføring adaptere. Når du har den nødvendige gear kan du nu begynde at gøre din Honda CR-V føle sig sikrere.
  • Læs manualen. Til at trække dette projekt ordentligt, skal det være et faktum, at du har allerede er klar alarm kit manual. Dette vil hjælpe med at undgå ulykker og forkert installation, som også vil føre til ulykker. Så hold at gå over manualen, indtil du føler, at du fuldt ud forstår den proces samt de forebyggende tips.
  • Hægt batteriet. For din egen sikkerheds ikke starte motoren. Pop hætten åben, og fjern det positive kabel fra batteriet. Dette vil være det første skridt i sikker installation af alarmsystemet. Vær opmærksom på ordet "sikkert".
  • Monter sirenen. Med det positive kabel sikkert ud af den måde, finde en klar område i din motorrummet, hvor du kan montere sirenen. Ved lokalisering af en eventuel sirene monteringsområde, så det passer til enheden. Så sørg for, at du installerer sirene vender mod motoren. Efter at køre ledningerne gennem CR-V firewall i førersiden.
  • tilslutningen. For det næste trin, skal du flytte førersædet så langt tilbage som du kan. Dette vil give dig plads nok til at fjerne sikringsboksen anbragt under den nederste instrumentbrættet i førersiden konsol. Så du bliver nødt til at kigge efter den primære tråd bundt. Dette er tråden bundle, hvor du vil tilslutte din alarm kontrol apparat. Brug zip bånd til at fastgøre enheden korrekt. For at afslutte denne del af processen, skal du tilslutte stikket til den hvide power ledning i sikringsboksen.
  • Installer alarm LED. For din alarm LED, springe ud en af emnerne i instrumentbrættet. Bore nogle huller i det og installere LED. Forbind ledninger i LED med kontrolmodulet med det samme.
  • Monter chok sensor. Find en clearing på siden af stereoanlægget. Og monter shock sensor der. At binde processen op, kigge efter den starter wire i tændingsledningen bundt. Slut starten deaktivere relæet. Så styremodulet er det sted, hvor du vil telegrafere relæet, lås modul, horn relæ og magt. Derefter erstatte det positive batterikabel.

Sådan installeres en bil alarm i en honda CR - V. Saml de materialer, du har brug for.
Sådan installeres en bil alarm i en honda CR - V. Saml de materialer, du har brug for.

Udnyt Honda CR-V alsidighed. Installer et alarmsystem, så ingen kan drage fordel af det.