E2a

Sådan identificeres sølv malm

Sølv er et værdifuldt metal

Sølv er et værdifuldt metal, der kan findes overalt på kloden i geologiske aflejringer, og det er kendt at mennesket siden tidernes morgen. Der er en enorm deponering af sølv i Colorado, det er derfor det hedder Silver State. Derfor er mange stater i Europa stadig søge og udtrække sølv malm fra Jorden. Nedenfor er måder om, hvordan at identificere ægte sølv malm.

  • Kig i sølv-malm-rige områder. Søg efter en placering, der allerede har givet sølv malm. En etableret geologiske område, som miljø blev gunstigt for sølv indskud i lang tid, er det bedste sted at starte søgningen. Dette vil give dig flere muligheder for at finde sølv malm. Hvis du køber sølv malm, er det bedst at spørge sælgeren, hvorfra malmen kom fra. Det skal komme fra et af disse områder.
  • Søg efter bly indskud. Den indeholder som regel sølv spor, og det kan guide dig til at identificere mere sølv i placeringen. Farven af bly kan være mørk grå til en sort farvet malm.
  • Søg efter steder af kvarts indskud. Betragtes som vært rock for de fleste sølv indskud, den krystallinske struktur af kvarts har en hvid klar udseende. Bright hvid kvarts, som har grå striber, er en god indikator for sølv malm tilstedeværelse.
  • Granske hver en sten omhyggeligt, fordi der er deponeret sølv, som er svære at se. Du vil finde sølv, der løber gennem værten rock som karsprængninger og det striber rock interiør og de bliver afsluttet på dens overflade.
  • Prøv at besøge sølv malm miner. Gør dette vil hjælpe dig til at revurdere de affaldsbunker i minen. Der er opgivet miner, der forlod enorme affaldsbunker, der stadig mangler sølv malm.

Sølv malm forarbejdning

Sådan identificeres sølv malm. Kig i sølv-malm-rige områder.
Sådan identificeres sølv malm. Kig i sølv-malm-rige områder.

Sølv er normalt fjernet fra malm ved kemisk udvaskning eller smeltning. Ore behandling gennem kviksølv sammenlægning ligesom pan sammenlægning eller terrasse proces blev flittigt brugt i hele 1800-tallet, men det er sjældent udnyttet i dag.

Desuden er sølv fremstillet i elektrolytisk raffinering af kobber, og ved anvendelse af Parkes processen vedrørende den ledende metal, der opnås ved Blymalm der har ringe sølv beløb. Finsølv, der er kommerciel kvalitet har mindst 99,9% af ægte sølv og urenheder, der er større end 99,999 procent findes.

Sølv minedrift placering

Den native form af sølv er de er ligesom nuggets, men som regel kombineret med arsen, svovl, klor eller antimon og i forskellige malme som chloragyrite og argentite.

Sølvmalm kombineres sædvanligvis med kobber-nikkel

Sølvmalm kombineres sædvanligvis med kobber-nikkel, bly, bly-zink, guld og kobber. Disse kan fås fra Mexico, Canada, Europa, Bolivia, Peru og Australien. I 2009 er Mexico kloden næststørste sølv producent efter Peru.

Sølv er et værdifuldt metal. Søg efter bly indskud.
Sølv er et værdifuldt metal. Søg efter bly indskud.

Bring en mejsel og en handy hammer til at hjælpe dig med at bryde sten. En lille børste vil også gøre hjælp. En lille flaske vand spray kan hjælpe dig rense sten overflade for at hjælpe dig se malmen nemt.

Tag en masse pleje i at besøge gamle miner, og glem ikke at indhente alle nødvendige tilladelser. Også bære beskyttelsesbriller og handsker, når du mine sølv malm fordi Sølvmalm typisk er bly indlejret, og det vil forgifte mennesker.