E2a

Sådan hook op trailer lys

En trailer er meget transportabel

En trailer er meget transportabel. Det tjener forskellige formål. Det kan være fantastisk til personlig brug. Du kan bruge den på aktiviteter som camping, fordi det giver ekstra plads til din rejse. Det betyder mere plads til din familie at nyde. De er perfekte til at rejse længere perioder på vejen. Du kan spare en masse penge, fordi du ikke behøver at tjekke eventuelle moteller. Nogle mennesker bruger trailere til erhvervsmæssige formål. De bruger den til at transportere tunge genstande. Men når du bruger trailere, skal du have arbejdet trailer lys. Da du vil trække en trailer med dig, du har brug trailer lys for sikkerheden. Dette skyldes, at traileren kan blokere visningen bagfra, og folk efter du ikke kan se dine bremselygter hvis du stopper pludseligt. Installation af trailer lys er ikke svært. Alt du skal gøre er at følge nedenstående trin.

Her er trin på hvordan du tilslutter trailer lys:

  • Tjek din bil for en blår pakke. Bilen har brug for en trækstang til at forbinde elektriske ledninger afgørende for at tilslutte trailer lys. Hvis din bil har en, kan du øjeblikkeligt tilslutte trailer lys til din bil. Men hvis du har nogen, du har brug for at installere én. Det er nemt at installere en trækstang. Du skal bare nødt til at følge instruktionerne i din anhængertræk manual. Du bør dog sørge for, at anhængertrækket du har købt er kompatibel med din bil. Du kan også købe en universel pasform anhængertræk. Denne form for trækstang passer forskellige bilmodeller.
  • Kontroller dine køretøjets tilslutninger. Før du køber en ledningsføring kit, skal du kontrollere tilslutningerne på dit køretøj først. Først bestemmer udformningen af dit køretøj forbindelse. Dette kan enten være runde, flade eller firkantede. For det andet, kontrollere antallet af skær i bilen forbindelse. Der findes forskellige typer af trailer stik. Nogle biler har en fire-vejs skær. Dette er den mest almindelige type. Andre typer er fem-vejs, seks-vejs og syv-måde.
    Husk på disse to ting, inden de køber en trailer stik. Efter at have fastslået tilslutningerne på dit køretøj, skal du købe en trailer stik. Brug de nævnte retningslinjer, før de køber. Det er bydende nødvendigt, at du køber et stik, der er kompatibelt med din bil.
  • Installer baglygter. Find et sted, hvor du kan montere lysene. Sættet kommer som regel med en sele til at tilslutte lyset på traileren. Sørg for, at den er lang nok til at sikre stikket ordentligt. Traileren stikket skal gå direkte på traileren. Du har måske brug nogle ekstra ledning, hvis selen kommer til kort.
  • Test. Dette er det sidste skridt. Dette vil sikre, at traileren lys, du har installeret fungerer korrekt. Begynd ved at dreje bilens motor på. Du kan også bede nogen om at hjælpe dig kontrollere lyset. Tryk på bremseklodsen i bilen. Spørg din ven for at se om bremselys fungerer godt. Også, skal du kontrollere BLINKER lys. Brug venstre og højre blinklys.

Installation af dine egne trailer lys kan virke som en stor opgave

Sådan hook op trailer lys. Tjek din bil for en blår pakke.
Sådan hook op trailer lys. Tjek din bil for en blår pakke.

Installation af dine egne trailer lys kan virke som en stor opgave, men det er faktisk ikke så meget af en ærgrelser. Alt du behøver er en vis tålmodighed. Disse enkle trin vil gøre det lettere for dig at installere dine lygter. Hvis du tilfældigvis har en trailer stik med dig, men det er ikke kompatibel med dit køretøj forbindelser, kan du overveje at købe en trailer adapter. Man kan bruge en adapter til at matche enderne af konnektorerne. Du kan nemt købe disse adaptere i din lokale Radio Shack butikker.