E2a

Sådan holder Fugleopdræt poster i et felt notesbog

Uanset om i din baghave eller ud i skoven

Uanset om i din baghave eller ud i skoven, er Fugleopdræt en sjov en afslappende måde at tilbringe et par minutter eller et par timer. At se en ny art for første gang er både spændende en givende for begyndelse og erfarne birders ens. Holde et referat af de fugle, du ser i et felt notesbog hjælper med at størkne din erfaring, og kan gøre dig til en bedre birder. Hvis fugl fotografering er dit mål, vil det hjælpe dig huske, hvor at vende tilbage til sandsynligvis se en art igen, og hvad de bedste betingelser er til at få det godt skud. Her er hvordan man kan holde styr på dit fugle.

Uanset om dine noter er uformel eller spores i et regneark

Uanset om dine noter er uformel eller spores i et regneark, hver birder skal begynde deres poster i et felt notesbog. De bedste bærbare er vandtæt eller vandafvisende, da du ikke altid kan holde din notebook tør i marken. Bærer en vandfast pen med dig er også en god idé. Disse typer af bærbare computere kan købes i butikker, der sælger camping og udendørs gear.

Sådan holder fugleopdræt poster i et felt notesbog. Uanset om i din baghave eller ud i skoven.
Sådan holder fugleopdræt poster i et felt notesbog. Uanset om i din baghave eller ud i skoven.

Sørg for, at din bærbare computer er stort nok til, hvad du ønsker at opnå med det. Det skal være kompakt nok til at tage med dig, men stor nok til, at du ikke føler blokeret fra at indfange alle de oplysninger, der er vigtige for dig.

Når du får din notebook

Når du får din notebook, skal du beslutte, hvilke typer af oplysninger, du ønsker at holde styr på. Dette kan tilpasses som du bruger din bærbare computer, da du kan finde yderligere oplysninger du ønsker at notere ned eller detaljer du finder mindre vigtige og ønsker at skære. Gør din bærbare til din egen.

De oplysninger, du holder styr på i dit område bog er op til dig, dog kunne nogle overskrifter være: Arter, køn, antal set fugle, sted, dato, tidspunkt på dagen, adfærd observationer, beskrivelse af levesteder, lyder fugl hørt, beskrivelse af fjerdragt (avl fjerdragt eller andet), osv. Hvis du også tager billeder, kan du notere ned kameraindstilling, såsom blænde og lukkertid, linse brugt, og andre relevante oplysninger.

Du er velkommen til at skitsere

Uanset om dine noter er uformel eller spores i et regneark. Når du får din notebook.
Uanset om dine noter er uformel eller spores i et regneark. Når du får din notebook.

Du er velkommen til at skitsere, hvad du ser i din notesbog, eller tilføje billeder, du har taget. Uanset hvad du gør, har det sjovt med dit område notesbog! Lad det blive din Fugleopdræt tidsskrift. Hvis du føler dig hæmmet af det, ændre det til at gøre det arbejde for dig.

Holde disse registreringer

Holde disse registreringer, mens Fugleopdræt vil hjælpe forbedre din oplevelse, det vil hjælpe dig huske, hvad du søger at observere i en art - hvilken adfærd, kendetegn eller detaljer at holde øje med. Det vil også hjælpe dig med at få at vide, fugle, du skal observere, ud over hvad du læser om dem i Fugleopdræt felthåndbøger. Fra dine noter, vil du være i stand til bedre at gøre forudsigelser om, hvornår og hvor du kan se en art, såvel som deres migration og avl mønstre.