E2a

Sådan gør kraftmaalingen

Kraft defineres som energi, der forårsager et objekt til at ændre dets hastighed. Når den påføres på et objekt, at objektet bevæger sig fra en hviletilstand. De vektor mængder kraft, er størrelse og retning. Kraftmaalingen er ikke kun bruges i fysik. Kraftmålinger bruges også til at beregne i bygninger, veje, broer, maskiner og mange flere.

Sådan gør kraftmaalingen. Disse er nogle af de måder på, hvordan du kan gøre kraftmaalingen.
Sådan gør kraftmaalingen. Disse er nogle af de måder på, hvordan du kan gøre kraftmaalingen.

Her er nogle måder om, hvordan du kan gøre force måling:

  • Kraftsensor. En kraft sensor er en enhed, der bruges til at måle vektor mængde af kraft. Den kraft sensor er i stand til at måle retning og størrelse af en kraft baseret på ændringen af objektets størrelse, form og bevægelse. For den kraft sensor, der Newtons anvendes for at overholde SI (International System of Units) system.
  • Force meter. En kraft måleren er en anden enhed, der bruges til at måle kraften et objekt har. Ligesom kraftsensor, også kraften måleren giver målingen i newton. Tving målere er typisk lavet af et forår eller elastikker. Disse bruges til at måle massen og tyngdepåvirkning af objektet. Der er en masse af force målere, der er tilgængelige på markedet, men det mest almindelige, der anvendes i dag, er de digitale force meter.
  • Tving sporvidde. En kraft gauge er et instrument, der bruges i at gennemføre en push-eller pull testen, så den kraft kan måles. Der er to typer af Kraftmålerne, den mekaniske og den digitale. Dette værktøj indeholder en vejecelle, der bruges i konvertering kraft til elektriske signaler. Den kraftmåler oversætter derefter spændingen fundet i vejecellen til en værdi, der vises på instrumentet.
  • Krafttransducer. En krafttransducer er en elektrisk anordning, der anvendes i at konvertere en type energi til en anden. Der findes mange typer af transducere, der er tilgængelige. Den krafttransducer måler statisk og dynamisk træk og også trykbelastninger uden nogen forskydninger.
  • Manuel måling. Hvis du ikke ønsker at bruge penge på nogen af disse gadgets, kan du bygge din egen kraft gauge måling apparat. Alt du skal gøre er at få en fjeder, som dem der bruges i kraft meter. Hægt fjederen til det objekt, du ønsker at måle og træk den anden ende af foråret. Højden af fjederen, når den strækkes siges at være proportional med den kraft, der blev anvendt på objektet, men fjederen vægt bør være en standard.
  • Newtons lov. Du kan også beregne den kraft, hvis du kender massen af objektet og acceleration. Kraft er lig med objektets masse, multipliceret med acceleration. Hvis du ikke er klar over acceleration, kan du få det ved at måle ændringen i hastighed og dividere det med ændringen i tid.

Disse er nogle af de måder på, hvordan du kan gøre kraftmaalingen

Disse er nogle af de måder om, hvordan du kan gøre force måling. Brug Newtons lov er den mest ideelle måde at måle kraft for studerende. De andre instrumenter er for det meste brugt af fagfolk fra de forskellige områder.