E2a

Sådan gør du motorcykel pulverlakering

Pulverlakering er pelsen af tørt pulver

Pulverlakering er pelsen af tørt pulver, som påføres som en overfladebehandling teknik. Der er to typer af pulver, der anvendes i pulverlakering. Den første hedder termoplastisk pulver. Det termoplastiske pulver kan smelte, når den udsættes for varme. Den anden type er den termohærdende pulver. Den termohærdende pulver smelter ikke, når det udsættes for varme.

En pulverbelægning kan anvendes i forskellige typer af køretøjer, især på motorcykler. Der er nogle fordele ved anvendelse af pulvercoating i stedet for den almindelige flydende maling. Ved fremstilling af pulverlakering producerer mindre farlige materialer, der kan skade miljøet. Denne type maling producerer også et tykkere overtræk, der svarer til to eller flere coatinger af den regelmæssige maling.

Sådan gør du motorcykel pulverlakering. Pulverlakering er pelsen af tørt pulver.
Sådan gør du motorcykel pulverlakering. Pulverlakering er pelsen af tørt pulver.

Her er nogle tips om pulverlakering for en motorcykel:

  1. Rengør Motorcykel. Før pulverlakering din motorcykel, skal du sørge for, at alle dele er rene. Vær ekstra omhyggelig, når det kommer til hjulene og fælge af motorcyklen, da det er her de fleste af skidt og snavs sætter sig fast. Også, vaskes alle olier og fedtstoffer på kroppen af motorcyklen, da tilstedeværelsen af disse kan forhindre pulvercoating i at klæbe fast til overfladen.
  2. Udstyr. Vær sikker på at du har alt det udstyr, du vil bruge til pulverlakering job. For pulverlakering, skal du bruge en ovn, som er stor nok til alle de dele, som du kommer til at pulver coat. Det er ikke tilrådeligt at bruge en gasovn eller en ovn, som du bruger til mad, som det kemiske stof i pulverlakering kan reagere med gassen eller kan forurene ovnen. Også være sikker på at have beskyttelsesudstyr, såsom beskyttelsesbriller og handsker.
  3. Farver og finish. Du skal også have en idé om farver og finish, som du ønsker for din motorcykel. Pulverbelægning anvendes sædvanligvis som en beskyttende belægning for motorcyklen. Pulveret kan påføres som en spray coating på køretøjet. Du har valget mellem at have en keramisk belægning, metal belægning eller metal finish. Pulverlakering er ikke godt for materialer, der er lavet af plastik, glasfiber eller nylon.
  4. Pulverlakering. Pulverlakering din motorcykel kan være en simpel proces. Den første ting du skal gøre er at sprøjte pulver coat over dele af motorcyklen, som du ønsker farvet eller belagt. Pulveret klæber til overfladen af motorcyklen på grund af dens elektrostatiske ladning. Efter pulverlakering de forskellige dele, kan varme dem op i en ovn med en temperatur på 180 grader celsius. Varm delene til cirka 20 minutter. Pulveret, der blev påført delene opvarmes. Pulveret smelter og klæber til overfladen af motorcyklen. Når opvarmningsprocessen er færdig, fjernes de dele ud af ovnen og lad dem tørre i ca 30 minutter.

Disse er nogle af de tips, når pulverlakering din motorcykel. Hvis du ikke er sikker på hvad du skal gøre, kan du forhøre dig hos en motorcykel butik, og du kan få dem til at gøre det pulverlakering for dig.