E2a

Sådan genbruge og genanvende kobbertråd

Kobber er et vigtigt stielement nødvendig for sund vækst af de fleste planter og dyr - selv mennesker. Generelt er kobber er moderate overskudsmængderne ikke kendt for at være problemer. Intens observation tages for at forebygge spild kobber. Genbrug det når det er muligt anbefales. Overskydende kobber er ikke tilladt at flygte ud i luften som røg. Det er ikke tilladt ind udledt proces kølevand. Både luft og vand behandles med yderste omhu. Mange metaller relateret til kobberlegeringer er dybest set ikke betragtes som farlige, og har vist sig at være lige nyttige.

Kobber bruges også til ikke-elektriske formål såsom tagdækning plader og varmevekslere eller gøre enorme mængder af VVS-rør. Høj elektrisk ledningsevne behov ikke pålægges og øvrige kvalitetskrav ikke så juridisk forpligtet.

Der er mange nemme måder at undervise kobber ampacity eller kobber gauge og at lære at genbruge og genanvende kobbertråd.

Sådan genbruge og genanvende kobbertråd. Husk, at når du tager stribe af kobbertråd.
Sådan genbruge og genanvende kobbertråd. Husk, at når du tager stribe af kobbertråd.

Du behøver kun at give en lige mængde energi til at starte. Det tager tid at fratage wiren ud, men du er nødt til at give masser af tid, så du kan sælge kobbertråd i bundter.

Hvis du er tålmodig og kan gøre mere

Hvis du er tålmodig og kan gøre mere, vil prisen være højere, end hvis du bare medbringe en enkelt bundt. Det kan være rentable, men hvis du har travlt og kan gøre kun et par stykker, kan det tid til at afsætte i stripning wiren ud ikke være værd den pris, du ønsker. Hvis din eneste klage er kedsomhed, kan du invitere dine venner til at gøre opgaven med dig.

Her er nogle måder at gøre det:

  1. Husk, at når du tager stribe af kobbertråd, vil du bemærke en lys og skinnende kobber i belastningen af tråd. Genbrug tråden, når du får et par hundrede pounds skrot bygget op, skal bare wire adskilles fra isolerede ledninger og det gælder både aluminium og kobber. Resten af det kan gå lige ind med kobberrør.
  2. Hvis du er klar til at begynde med stripning tråd, er den enkleste og nemmeste måde at gøre det for at klemme den ene ende i en skruestik. En hånd stripper er nyttige, men det er tidskrævende. Brug en skarp barberkniv, stor saks eller kniv, hvis du ikke har et par stålruller ligner vasker vridemaskine, skære ned dens længde. Handlingen kan sammenlignes med afskalning grøn mango. Nogle vil måske bede dig om at tænde bål derefter brænde isoleringen ud, men wire tyvene eller folk, der stjæler wire til at opretholde deres stof vaner er dem, der normalt gør disse ting. Ikke alene er brændende ledningsisolering ulovlig, men også forurener kobber og at spotte det er meget nemt bare ved at kigge på den tykke, sort røg. Det er bedre at være patient, gør det på den rigtige måde.
  3. Når du er færdig, og har samlet nok, så du er klar til at sælge dine afisolerede ledere fra kobber. Glem ikke at medbringe legitimation med billede med dig, når der beskæftiger sig med genvindingsvirksomheder af ledninger og rør. Dit første genbrug erfaringer bør registreres. De fleste juridiske genvindingsvirksomheder skal bruge dit ID-numre til rekord formål. Denne procedure opfordres til at slå metal tyvene slukke eller spore dem i processen. Du kan vise op i disse genvindingsvirksomheder 'virksomheder iført din officielle virksomhed eller skole uniform selvom det ikke er et krav. At kun giver dig en ekstra legitimitet, men selvfølgelig, du stadig nødt til at gå igennem den samme standard procedure for at præsentere dit id-kort.
Hvis du er tålmodig og kan gøre mere. Hvis du er klar til at begynde med stripning tråd.
Hvis du er tålmodig og kan gøre mere. Hvis du er klar til at begynde med stripning tråd.

Igen ovenstående forslag er for dig, når du har en ekstra gang, hvis ikke, så lad din kreativitet frigøre, forsøge at gøre kobbertråd som et billede bøjle eller en dekoration, du har i tankerne. Det handler om at sætte, hvad du har til god brug.