E2a

Hvordan man vælger RC bildæk

Fjernstyrede biler kan være meget sjovt at race og at holde som en hobby. Hvis du ønsker at alvorligt indsamle og køre RC biler, men du nødt til at overveje, hvilken type dæk, der kommer med bilerne. De fleste RC biler kommer med dæk, der er knyttet til selve hjulet. Det er nemt at fjerne standard dæk, dog, og erstatte dem. Udskiftning af bildæk er lige så vigtig som erstatter din egen bils dæk. Det giver dig mulighed for at vælge bedre dæk. Her er hvordan.

  • Terræn. Først og fremmest overveje, hvilken type terræn, hvor du vil køre RC bil. Hvis du bor i byernes by, for eksempel, behøver du ikke bildæk, der har for meget trækkraft fordi chancerne er, at du vil køre bilen på flad og glat cement. Dette er en af de nemmeste terræner, hvor du kan køre. Hvis du bor i et område, hvor der er masser af grus og sand, på den anden side, skal du have specialiserede bildæk, som vil være i stand til at holde bilen bevæger sig fremad på trods af sandet.
  • Brug. Også bestemme den generelle anvendelse til legetøjsbil. Der er nogle mennesker, der bare gerne lege med legetøjsbiler og køre dem rundt i nabolaget. Der er også nogle mennesker, der virkelig kan lide at køre de legetøjsbiler. Hvis du har planer om væddeløb af legetøjsbiler, skal du specialiserede RC bildæk, der vil give stor trækkraft, så bilen vil være i stand til at forblive stabil selv ved høje hastigheder. Under normale kørselsforhold, dog er det som regel nok for dig at bruge grundlæggende bildæk.
  • Typer. Ved også, at der er flere kategorier af dæk at vælge imellem, såsom den japanske F, C og R dæk, de europæiske dæk, europæiske gummidæk og kombinationer dæk. Må din forskning og finde ud af om de særlige kendetegn ved hvert dæk og hvornår det skal bruges. Der er nogle dæk, såsom de japanske dæk, som er specielt designet til kapsejlads. Der er også nogle dæk, der kan anvendes til både racing og ved normal kørsel, såsom kombinationen dækkene. Hver type dæk fungerer også godt med bestemte typer af bil spor.
  • Trial and error. Dernæst bør du også medbringe din RC bil til legetøjsbutik, når de vælger dæk, fordi en masse af professionelle RC bil dækforhandlere og detailhandlere rent faktisk vil give dig chancen for at passe dækket ind i bilen og tager det for en prøvekørsel. Der er dog også nogle RC dæk, der er pakket individuelt og som du kun kan prøve efter, du har købt produktet. Så meget som muligt, holde sig til dæk, du rent faktisk kan tjekke ud dig selv først.

Endelig overveje prisen for de RC dæk

Hvordan man vælger RC bildæk. Endelig overveje prisen for de RC dæk.
Hvordan man vælger RC bildæk. Endelig overveje prisen for de RC dæk.

Endelig overveje prisen for de RC dæk. Der er nogle dæk, der vil koste dig bare et par dollars, og der er også nogle, der vil koste dig næsten halvdelen af prisen for en almindelig RC bil. I sidste ende, dog skal dine RC bildæk være investeringer for dig. Nogle RC bil dæk kan koste en smule mere, men holder længere.