E2a

Sådan geare op til biavl

Biavl er blevet gjort siden oldtiden til indsamling af honning og bivoks, men det bruges også i forbindelse med bestøvning af afgrøder og produktion af bier. For at geare op til biavl skal man først have en bikube med aftagelige rammer (et krav i alle stater), beskyttelsesbeklædning, og selvfølgelig, bier.

Det første stykke af biavl gear til at erhverve er bikuben

Det første stykke af biavl gear til at erhverve er bikuben, som kan købes i kit form (samlet eller usamlet), eller i separate stykker til at samle dig selv. Normalt lavet af træ, en bikube består af et gulvbræt, efterfulgt af to yngel bokse, hvor bier vil reden og foder. Over dette er et fundament, eller super, der har rammer til at holde honning, der skal indsamles. Et dæksel oven på disse lag fuldender denne stykke biavl gear i sin mest basale form.

Sådan geare op til biavl. Det første stykke af biavl gear til at erhverve er bikuben.
Sådan geare op til biavl. Det første stykke af biavl gear til at erhverve er bikuben.

En biavler kan vælge at købe mere udstyr for bikuben. Disse lag kan omfatte et stativ til at holde hive ud af jorden, en indgang reducering for at kontrollere adgangen og temperatur, en dronning tætningslisten for at holde dronningen ude af honning, eller en indre dæksel til at give ventilation og skabe isolering mod varme og koldt.

Beskyttelsestøj er en vigtig bestanddel af biavl gear

Beskyttelsestøj er en vigtig bestanddel af biavl gear. Hold nakken, ansigtet, og øjnene er dækket med en hætte og slør er afgørende for enhver biavler. Ekstra tøj vil omfatte en heldragt eller en jakke længde frakke, lavet af en glat, lyst materiale. Nogle biavlere, især begyndere, bruger også læderhandsker som en del af deres biavl gear.

Den mest afgørende element i biavl gear er bierne

Den mest afgørende element i biavl gear er bierne, der er bedst at købe i foråret. Det er vigtigt at forske i forskellige arter af bier, der er kommercielt tilgængelige, da de vil variere i produktiviteten, temperament, og sygdomsresistens. Bee pakker vil indeholde et bur dronning og et par pounds, eller flere tusinde, bier.

De mindre stykker af biavl gear omfatter en ryger

De mindre stykker af biavl gear omfatter en ryger, der brænder en naturlig brændstof, såsom træflis eller Jute. Røgen holder bier rolig som biavleren virker på rammerne for bikuben. En hive værktøj, eller ramme løfteren, giver biavleren til at lirke de rammer ud af bikuben, da plante harpiks, bier indsamler vil ofte lim rammer til bikuben. Da bier kan fortsætte med at klamre sig til de rammer, som de er løftet fra bikuben, en bi børste er endnu et stykke gear en biavler kan begære. Den bløde børstehår på børsten forsigtigt vil fjerne de mest genstridige bier. En endelig stykke biavl gear til at overveje indkøb er mindst én god bog for at lære om sygdommen og bekæmpelse af skadegørere, sværm kontrol, befolkning management, og honning.