E2a

Sådan frivilligt til internatet

Elsker dyr

Elsker dyr? Hvorfor ikke kanalisere dette i retning frivilligt arbejde? Du vil være i stand til at tilbringe tid sammen med dyr, som du elsker, og du vil bruge din tid og energi for en god sag også! Der er altid et stort behov for frivillige til forskellige årsager, og organisationer, der ser ud til dyrevelfærd er ingen undtagelse. Så hvis du er interesseret i frivilligt arbejde til internatet, her er skridt, der ville hjælpe dig ud:

Sådan frivilligt til internatet. Kontakt de lokale dyreinternater.
Sådan frivilligt til internatet. Kontakt de lokale dyreinternater.
  1. Kontakt de lokale dyreinternater. Der er typisk en hel række dyrevelfærdsorganisationer i de gennemsnitlige byer; de forskellige typer af disse organisationer omfatter Humane Society, Animal Protective League, den progressive Animal Welfare Society (ben), og mange andre private og offentlige virksomheder. For at finde oversigter over dyreinternater, som du kunne melde sig frivilligt til, kan du slå op websites såsom Pets911 og Animalshelter.org. Man kunne også kalde din lokale regering og spørge om regeringen-run dyreinternater nær dit område. Det er altid en god ide at arbejde frivilligt alternativ, der er bekvemt for dig, af praktiske årsager.
  2. Find ud af de frivillige regler om, hvordan man kommer i gang. Forskellige dyreinternater har forskellige krav til frivilligt arbejde. De generelle krav ville være for dig at udfylde et ansøgningsskema, og for dig at deltage i en orientering session. Nogle organisationer vil også brug for dig til at forpligte sig til at frivilligt arbejde for en bestemt tidsramme, som mindst en gang om ugen i en periode på seks måneder (nogle andre organisationer vil kun kræve, at du til at begå for to uger).
  3. Find ud af de øvrige retningslinjer. For eksempel vil nogle dyreinternater kræver, at du giver et minimum gebyr (ca. 5€), som et bidrag til vedligeholdelse af husly facilitet. Mange dyreinternater vil også kræve frivillige til at være 16 år gamle eller ældre, dem yngre end 16 skal ledsages af en værge i løbet af deres frivillige sessioner.
  4. 4.. Find ud af de forskellige opgaver, som du kunne få tildelt. Nogle dyreinternater ville tildele kontor-relaterede opgaver (såsom at opretholde filer, og besvare telefonopkald) eller simple manuelle opgaver (såsom rengøring og uddele løbesedler) til nye frivillige. Men nogle dyreinternater giver en bredere vifte af job muligheder til sine frivillige. Nogle eksempler på disse muligheder omfatter hundeluftning, der giver generel dyrepleje, fotografere dyr og uddannelse dyr. Nogle dyreinternater tilbyde uddannelse til deres frivillige til at opfylde de specialiserede opgaver betroet dem.
  5. Vide, hvordan du kan melde fra hjemmet. Der er så mange måder, du kan frivilligt selv mens du blive hjemme. For eksempel kan du yde omsorg og husly til et dyr, indtil de officielt vedtages. Du kan også give bidrag i form af foder, plejemidler forsyninger og selvfølgelig penge. Derudover kan du frivilligt at blogge om et dyr husly aktiviteter, at øge bevidstheden og til fundraising formål som godt.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle tips til at følge, hvis du ønsker at arbejde frivilligt på et dyr husly. Bare husk, at minimumskravet for dig at få succes i denne bestræbelse er at have en ægte kærlighed og omsorg for dyrene. Selvom du ikke bliver betalt for omsorg for dyrene, den blotte tanke, at du bidrager til deres velfærd - og muligvis spare en eller to dyrenes liv samt - burde være mere end nok belønning. Held og lykke!