E2a

Sådan følger pre-produktion procedurer i hjemmet optagelse

De billige optageudstyr gjort det muligt for alle at starte et hjem lydstudie. Selvom gøres derhjemme, er det stadig vigtigt at følge de korrekte procedurer på at producere musik. Start optagelsen forfra er altid et valg. Men det vil være en bekostelig og tidskrævende, og energi-drænende træk. Så meget som muligt, bør alt være i orden, før produktion og post-produktion. Derfor er den præ-produktion procedure i hjemmet optagelse opfattes af mange som en af de vigtigste faser.

Der er ikke noget problem, hvis du er bekendt med den præ-produktion procedure, fordi nedenstående trin vil guide dig igennem.

  • Forberedelse master score. Dette trin kan være færdig inden for minutter eller inden for få måneder. Det afhænger af, hvor hurtigt musikken ideen er leveret til kunstnerens sind. Nogle af de store sange blev skrevet inden for 20 minutter, mens andre sange er komponeret efter et par måneder. Så vil varigheden af dette trin meget afhænge af dine evner og inspiration. Føreren score har alle de nødvendige oplysninger for alle instrumenter.
  • Fordel musikken score til alle involverede. Det inkluderer alle bandets medlemmer, andre kunstnere, der vil bidrage til at afslutte musik, det tekniske personale og musikproducer. Alle vil studere score for generalprøven. Datoen for generalprøven skal indstilles også, så alle ved, hvor meget tid de har til at studere musik score.
  • Øve. Dette er den præ-produktion proces, når alle vil vide, hvis blanding er allerede perfekt. Hvis ikke, så medlemmerne er nødt til at brainstorme og gøre det stykke perfekt. Dette er den sidste del af præ-produktion, men det kan også være den mest stressende, især hvis nogle medlemmer ikke er enige med nogle idéer.

    Brainstorming skal være en sund måde at perfektionere et stykke. Hold din ro og gøre alt professionelt. Husk, at dit mål er at gøre en perfekt stykke musik og ikke at tage æren for musikken. Bare tag dig god tid til arb allerede perfekt for alle.

  • Omlæg generalprøven. Når stykket er perfekt, er det tid til at omlægge den endelige generalprøve. Da du alle er færdig med brainstorming, bør dette skridt allerede være så nemt som muligt. Men nogle gange, forandringer er uundgåelige, selv i den sidste generalprøve. Tag bemærkninger som en måde at forbedre musikken. Og når alt er okay, kan du gå videre til den virkelige endelige generalprøve. Det vil markere afslutningen på den præ-produktion.

Produktionen starter med optagelsen. Hver musiker bør gøre deres bedste på dette, fordi producenten vil generobre optagelsen, hvis det synes ufuldkommen for ham.

Post-produktion starter, når alle de instrumenter, der allerede er optaget

Sådan følger pre-produktion procedurer i hjemmet optagelse. Forberedelse master score.
Sådan følger pre-produktion procedurer i hjemmet optagelse. Forberedelse master score.

Post-produktion starter, når alle de instrumenter, der allerede er registreret. Denne fase vil være for at blande alle optagelser. Det er ligesom at sætte det hele sammen. Igen, kan denne fase tager en masse tid, afhængigt af hvor kompliceret redigeringen er.

Kopier af den endelige mix bør fordeles til alle involverede

Kopier af den endelige mix bør fordeles til alle involverede. Igen, forslag er velkomne. Ændringer kan stadig foretages, indtil den perfekte musikstykke endelig foretages.