E2a

Sådan fjernes i instrumentbrættet modtager i en Toyota Camry

Det tager ikke et geni til at fjerne den i streg modtager i en Toyota Camry. Men du sikker brug den korrekte procedure til at gøre det. Forsøg på at fjerne det uden knowhow kan kun forårsage skader på den del eller andre dele, som skal fjernes. Desuden er det ikke vanskeligt at følge den korrekte procedure. Fjernelse af i instrumentbrættet modtager i en Toyota Camry er så let som at følge nedenstående trin:

Sådan fjernes i instrumentbrættet modtager i en toyota camry. Hæv de to paneler monteret på siderne af i instrumentbrættet modtager.
Sådan fjernes i instrumentbrættet modtager i en toyota camry. Hæv de to paneler monteret på siderne af i instrumentbrættet modtager.
  • Forbered bilen. Sluk for motoren og alle de kørende enheder i bilen, især i instrumentbrættet modtageren. Også fjerne alle medier inde i receiveren som kassettebånd, cd'er og dvd'er.
  • Hæv de to paneler monteret på siderne af i instrumentbrættet modtager. Brug en flad skruetrækker til at lirke ud af disse to paneler. Du vil se Phillips skruer efter at fjerne de to paneler. Tag disse skruer ud med en stjerneskruetrækker. Sæt skruerne og panelerne til side. Hold disse dele i en gruppe, så du ikke bliver forvirret, når de lægger dem tilbage igen.
  • Fjern den nederste panel. Dette er panelet, der tjener som en overflade til gearknop. Hvis du vil fjerne dette panel, skal du fjerne gearknop først. Drej knappen til venstre og træk den ud. Åbne opbevaringsrummet dør, som findes på den nedre streg. Lirke ud trim panel med en skruetrækker. Udtage dette også.
  • Fjern trim findes på konsollen. Dette kan ses efter fjernelse det nedre panel. Træk den resterende panel. Men det kan ikke fjernes endnu mindre efter frigivelse tilhørende ledninger. Sæt dette panel til side, også.
  • Fjern opbevaringsrummet lige under bilradioen. Skiftet lock overstyring holder rummet installeret. Det er en knap på venstre side af shifter håndtag. Tryk på override ned og derefter indstille skifteren håndtag til sit laveste indstilling. Nu skifteren lås override er ud af rummet vej. Træk rummet ud og udtage dette.
  • Fjern de øverste Dash ventilationskanaler. Disse er placeret lige over bilradioen. Dash hullerne er fastgjort med to bolte. Disse er fastgjort lige over bilens varmelegeme kontrol. Løsn boltene at frigive ventilationskanaler. Lirke ud ventilationsåbninger, igen ved hjælp af skruetrækker. Gør dette vil afsløre flere bolte, der holder i instrumentbrættet modtageren.
  • Fjern i instrumentbrættet modtageren. Skru de to bolte, der holder radio og klimaanlæg boks i samlingen. Sæt boltene til side og træk derefter radio og klimaanlæg boks omhyggeligt. Afbryd deres ledninger, og der er i streg modtageren endelig fjernet.
  • Følg ovenstående trin i omvendt at udskyde alle delene sammen. Men gør det efter gennemførelsen af det årsag til at fjerne i instrumentbrættet modtageren. Hvis du ønsker at udskifte den, sørg for at du vil købe en kompatibel i streg modtager til Toyota Camry. Vær forsigtig også ved tilslutning modtageren wirings. Ældre biler har forskellige kabelføringsregler sammenlignet med moderne i dash-modtager.

En in dash receiver kit er et komplet sæt af produkter

En in dash receiver kit er et komplet sæt af produkter, som vil give dig alle de ting du har brug for at udskifte et gammelt i streg modtager. Kits normalt har vejledninger til installation af den nye receiver. Du skal blot følge vejledningen og nyde en ny i streg receiver i din Toyota Camry.