E2a

Sådan fjerner tapen fra våd bil maling

Maleri din bil er en måde at ændre udseendet af din bil

Maleri din bil er en måde at ændre udseendet af din bil. For at gøre dette, skal du dække de øvrige områder med plast plader og tape, så malingen ikke vil komme til de andre områder, hvor du ikke ønsker dem at være. Det er virkelig nemt at male din bil i en anden farve, men du skal vide, hvordan du fjerner tapen fra våd bil maling til at komme op med en god færdigt produkt. Lær hvordan du fjerner tapen fra våd bil maling med disse enkle trin-for-trin instruktioner.

  • Tape ned plastfolier. Tape ned plastplader til brug for beskyttelse. Dækker de områder, som du ikke ønsker malet, såsom hjul, bildør håndtag og vinduer i din bil. Sørge for, at båndet er nede sikkert, og at der ikke er luftbobler, hvor malingen kan sive igennem.
  • Mal bilen. Mal bilen med en spraydåse for selv coating. Når du er tilfreds med resultatet, kan du nu fjerne tapen fra bilen, før malingen tørrer.
  • Vide hvor bånd ende. Efterse båndene på din bil og bestemme, hvor bånd ende. Dette vil hjælpe dig vide, hvilken ende at trække først, så du kan fjerne tapen ordentligt.
  • Må ikke vente på at malingen at tørre. Det er vigtigt, at du fjerner tapen fra malingen, mens det stadig er vådt. Hvis du venter for malingen at tørre, kan du ødelægge bilen maling, da malingen kan fjernes sammen med det bånd, du brugte til at holde plastpladerne.
  • Fjern tapen. Start med den ene kant af båndet, og fjern det forsigtigt. Under fjernelse af båndet, arbejde i en vinkel, således at den vil blive afstrippet fra bilen i en flydende bevægelse. Vær forsigtig, så plastpladerne og tapen ikke vil komme på den våde maling af din bil. Træk tilbage som du fjerne tapen til at gøre det med succes. Arbejdet med de andre bånd, der er på din bil. Fjern tapen hurtigt, indtil du fjerner alle strimlerne fra bilen.
  • Undersøg dit arbejde. Når du har fjernet al tapen fra din bil, inspicere dit arbejde at se, om linjerne er lige. Du ønsker ikke at have takkede kanter fra hvor du har fjernet tapen.

Det er de trin

Sådan fjerner tapen fra våd bil maling. Tape ned plastfolier.
Sådan fjerner tapen fra våd bil maling. Tape ned plastfolier.

Det er de trin, du kan følge, når du ønsker at fjerne tapen fra våd bil maling. Det kan tage lidt øvelse, før du gør det perfekt. Det er godt at vide, hvordan man gør nogle enkle justeringer af din bil, så du ikke behøver at tage din bil til auto værksted for at få det malet. Vær forsigtig når du maler, så du ikke får maling på alle andre områder på din bil. Arbejde i et område, hvor der er god ventilation og bære en maske, så du ikke indånder røgen af malingen.