E2a

Sådan fjerner overskydende vægt fra en bil

Det er allerede blevet bevist af bilfabrikanter og forhandlere samt af erfarne bilister at jo tungere bilen er, jo mere energi, det forbruger. Derfor er det klogt, at du gør noget for at reducere den overskydende vægt af din bil ved at give den en god nedslidte. Her er tips om, hvordan dette kan opnås:

  1. Være minimalistisk. Lav en oversigt over alt, hvad der er inde i din bil. Adskille hvert element i henhold til værdi og nytte. Skille dem, der har ringe eller ingen nytte. De eneste grundlæggende ting, du skal beholde i din bil, er: værktøj, vandbeholder, bugsering reb, reservehjul, tæppe, nødforsyninger (lommelygte, stearinlys, kiks, drikkevarer i dåser), og tidlig varsling enhed.
  2. Undgå strømpe op din bil kuffert med elementer, der ellers skulle losses og gemt i dit hjem. Der er bilejere, især kvinder, som har for vane at forlade deres handlede ting i deres biler, derfor opkrævning overvægt på bilen. Så snart du kommer hjem fra shopping, straks losse bilen af indkøbsposer. Efterlad aldrig noget bortset fra poster, der er beregnet til selve bilen.
  3. Slip af med gamle CD-samlinger, cd reoler, ubrugte golfkøller, tennisketsjere, bowlingkugler, og alle punkter, som du ikke havde brug eller behov for i de seneste måneder. Husk også, ikke at placere unødvendige genstande i din kuffert, med den hensigt at bruge dem bare i tilfælde af behovet opstår. Reglen er: bære et element kun i bilen, når behovet er der allerede. For eksempel er for hvad nytter din golfklub, når du kører rundt i vinteren? Forlade klubben bag sig og bære den igen, når du er klar til at spille golf.
  4. Rens din bil inde og ude. Støve den ydre del, voks og polering kroppen. Brug en kraftig støvsuger i opsugning ud støv, snavs og mider fra gulvtæppet af din bil. Sørg for, at støvsugeren har ekstra dyse tilbehør, der vil gøre dig i stand til at nå ud til alle afkroge af den indre del af din bil.
  5. Udskift tæpper med aftagelige måtter. Tæpper er tunge og de har tendens til at absorbere fugt især om vinteren. Derfor bruger et flytbart måtter til linje gulvet af din bil er meget bedre, fordi du nemt kan løsne dem på tidspunkter, hvor de har brug for rengøring og tørring.
  6. Organiser dine ting i bilen. Må ikke bare lade dine ting liggende rundt i bagagerummet, sæder eller gulv. Få en forseglet beholder, hvor du kan arrangere dem på en ordentlig og pæn måde.
  7. Overhold din bil vedligeholdelsesplanen religiøst. Det er under disse vedligeholdelse dage, når din mekaniker kan rense din karburator, olie din motor og gøre andre rengøring og vedligeholdelse for at gøre motoren fungerer effektivt.

Hvis din bil er i færd med overvægt

Sådan fjerner overskydende vægt fra en bil. Undgå strømpe op din bil kuffert med elementer.
Sådan fjerner overskydende vægt fra en bil. Undgå strømpe op din bil kuffert med elementer.

Hvis din bil er i færd med overvægt, vil dens motor må arbejde hårdere. Og hvis motoren skal arbejde hårdere, bruger den mere gas og udleder mere kuldioxid. Det er et kendt faktum, at carbondioxid er en af årsagerne til den globale opvarmning. Derfor, hvis du fjerner overskydende vægt fra din bil, er du ikke alene spare på gas penge, men du er også at hjælpe med at opretholde et rent og sikkert miljø.