E2a

Sådan fjerner du en katalysator fra en Chevy lastbil

Hvad der præcist er en katalysator? Tja

Hvad der præcist er en katalysator? Tja, det er en konsumvare. Det er en væsentlig del af din Chevy lastbil emissioner system. Da det er forbrugsmaterialer, forventer det at bryde eller slides op efter et stykke tid. Når det sker, skal du være klar til at få en erstatning. Du bør finde en ny enhed.

Sådan fjerner du en katalysator fra en chevy lastbil. Vær opmærksom på de gældende regler i din tilstand.
Sådan fjerner du en katalysator fra en chevy lastbil. Vær opmærksom på de gældende regler i din tilstand.

Her er nogle tips, som du skal overveje, når du udskifter katalysatoren fra din Chevy lastbil:

  • Vær opmærksom på de gældende regler i din tilstand. Indse, at i de fleste stater, er at sælge brugte emissioner udstyr betragtes som ulovlige. Og når du har fået din nye enhed, kan erstatte det udgøre nogle udfordringer. For én, er du nødt til at svejse det lige ind i din Chevy lastbil s udstødningssystem.
  • Forstå, hvordan en katalysator virker. Din Chevy lastbil har to katalysatorer. Begge af dem er forbundet til din Chevy lastbilens udstødningssystem. De er primært ansvarlige for at reducere forurenende stoffer og kontrollere emissioner. Med andre ord, hjælpe de din Chevy lastbil opfylder de særlige forskrifter fra de føderale og statslige instanser. Hvis en eller begge af dem ikke fungerer ordentligt, er du nødt til at fjerne dem. Du bør tjekke dem ud for eventuelle blokeringer. Hvis de allerede er slidt op, bør du udskifte dem så hurtigt som muligt.
  • Overhold de sikkerhedsmæssige procedurer. Hæv din Chevy lastbil. Støtte og fastgør den med et sæt af donkrafte. Dobbelt-tjek, om alting er fastsat før din begynde at kravle under din Chevy lastbil. Dette er en vigtig påmindelse. Må ikke ignorere det. Juster bukke, hvis du skal have plads nok under din Chevy lastbil. Rummet skal give dig mulighed for frit at bruge eller betjene en bajonetsav. Så nå ud til batteriet. Tag det negative kabel. Selvfølgelig, glem ikke at bære beskyttelse gear for dine øjne og ører.
  • Overhold de almindelige procedurer. Find de elektriske stik først. Frigør dem fra din Chevy truckens lambdasonder. Når lambdasonder er udsat, studere dem. En katalysator er to af dem. Den første er foran (præ-konverteren sensor) og den anden, ved afslutningen (efter konverteren sensor).
  • Grib din skraldenøgle. Den lille type kan hjælpe dig med at nå ud og frakobl flangeboltene. De er ansvarlige for at fastgøre katalysatoren direkte til udstødningsrøret. Når flangeboltene er ude, skal du adskille udstødningsrøret fra katalysatoren. Støtte udstødningsrøret som du trækker den ud. Så tjek de bolte, der holder katalysatoren header rør og udstødningsmanifold. Fjern dem. Hvis nødder og nitter er allerede rusten, anvende nogle gennemtrængende olie for at hjælpe processen. Efter at fortsætte ved at tage ud katalysatoren. Træk den tilsvarende rørsamling, også. Gentag trinene angivet her i at fjerne den resterende katalysator.

Efterse katalysatorer

Efterse katalysatorer. Hvis de har en masse kulstofaflejringer retten på deres monteringsflanger, rense dem ved hjælp af enten gennemtrængende olie eller en bremse renere. Kast de gamle pakninger og erstatte dem med nye, når du er nødt til at geninstallere de katalysatorer. Hvis du vil installere nye enheder, koordinere med Chevy service division. Kontroller, om konverteren passerer de forordninger, der er fastsat af den føderale emissionskontrol.