E2a

Sådan fjerner du en Ford F - 150 instrumentpanel

Fjernelse af instrumentpanelet af en Ford F-150 bør gøres ved en person, der har ekspert færdigheder og viden. Dette kan være en lidt kompliceret, især fordi det kræver udstationering af ledning og flere dele. Hvis dette er din første gang at fjerne instrumentpanelet på din Ford, bede en ekspert til at hjælpe dig. Under alle omstændigheder er her en generel retningslinje, som kan være til hjælp.

Sådan fjerner du en ford F - 150 instrumentpanel. Forbered dine værktøjer.
Sådan fjerner du en ford F - 150 instrumentpanel. Forbered dine værktøjer.
  • Forbered dine værktøjer. Til denne opgave, skal du have Phillips skruetrækker, skruenøgle, og kærvskruetrækker. Sørg for at forberede dem i forvejen. De skal være i god stand for at undgå at pådrage skader på bilen og i instrumentpanelet selv.
  • Frakobl batteriet. Når du skal fjerne noget fra din bil, skal du altid gøre det til et punkt til først afmontere det negative batterikabel. Dette vil forhindre kortslutning, og derfor holder dig og dit køretøj sikkert. Også, glem ikke at sætte parkeringsbremsen.
  • Fjern de paneler. Du er nødt til at starte ved at fjerne A-stolperne. Du skal blot skrue dækslerne og skruer. Derefter fortsættes ved at fjerne bilens midterkonsol. Med en flad skruetrækker, tag trim panel og unclasp konsollen.
  • Frigør ratstammen dækning. Først skal du fjerne rattet. Derefter løsne klip af ratstammen dækning. Dette vil give dig mulighed for at løfte ratstammen dække off.
  • Tag kombiinstrumentet slukket. Du skal bruge flad skruetrækker til dette. Begynd ved at skrue kombiinstrumentet. Lirke og forsigtigt trække det væk fra instrumentbrættet, indtil den frigives. Og tag derefter elektriske ledninger. Kombiinstrumentet kan nu fjernes helt.
  • Fjern det øvrige tilbehør. Brug din kærvskruetrækker, Phillips skruetrækker, og skruenøgle, løsnes alle de andre tilbehør til instrumentpanelet, og sørg for at skrue bolte og skruer og løfte op i kanterne. Bare vær forsigtig, når du gør dette for at forhindre skader.
  • Afbryd wirings. Instrumentpanelet kommer med ledningsnettene. Fjern dem alle, så du nemt kan lirke instrumentbordet slukket. Se til, at de skruer og beslag alle er fjernet.
  • Braklægning instrumentpanelet. Efter en vellykket fjernelse af instrumentpanelet, så sørg for at bringe det til et sikkert sted. Uanset om du har brug for at udskifte instrumentpanelet eller geninstallere den senere efter fastsættelse af dele, der ligger bag det, er det vigtigt at gemme det ordentligt.
  • Tjek din instruktionsbog. For specifik instrumentpanel fjernelse, gøre det til et punkt til at læse din instruktionsbog. Dette er især nødvendigt, hvis du ikke har prøvet afmontering et instrumentpanel før.

Sørg for at have en assistent

Sørg for at have en assistent, der kan hjælpe dig med at løfte instrumentpanelet slukket. Selvom du normalt kan klare det på egen hånd, vil det være bedre at have et andet par hænder. Men hvis du ved, at du fjerner et instrumentpanel er ud over dine evner, kan du overveje at betale en auto tekniker til at gøre dette. Aldrig prøve det, hvis du ikke er helt sikker på at du kan udføre proceduren med succes. Husk: det er ikke tid til at teste din bil viden.